Karaovaspor da Ligden Çekildi

2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Liginde yer alan Bodrum Karaovaspor Kulübü yeni sezonda Muğla Süper Amatör Küme Liginde yer almayacağını açıkladı.

Karaovaspor da Ligden Çekildi
  • 26 September 2019, Thursday 15:26

2018-2019 Spor sezonu Muğla Süper Amatör Küme Ligi Şampiyonu Turgutreisspor’un yeni sezonda Süper Amatör Küme Liginde yer almayacağını açıklaması sonrasında, bu kez parasal nedenlerden dolayı Karaovaspor Kulübü de yeni sezonda ligde yer almayan ikinci spor kulübü oldu.

Turgutreisspor ve Karaovaspor Kulüplerinin Süper Amatör Küme Ligi’nde yeni sezonda yer almayacaklarını bildirmeleri sonrasında Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek takım sayısı 10’a düştü.

Yeni Milasspor takım kuramadı

2019-2020 spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edeceğini Muğla ASKF ‘ye katılım ücretini yatırarak duyuran ilçemiz takımı yeni Milasspor, Liglerin başlamasına 1 ay kala hala A Takım kadrosunu kuramadı.

20 Eylül tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında yeni yönetimini oluşturamayan ve geçici kriz yönetimi kurmak zorunda kalan Yeni Milasspor Kulübü geçici yönetimiyle ne takım kadrosu için futbolcularını tespit edebildi ne de takımı çalıştıracak antrenörü bulabildi.

Yeni Milasspor’un da lige katılma şansı az

Geçici yeni kriz yönetimiyle oluşan Yeni Milasspor’da ne kulüp başkanı ne de yönetim ekibi belli olmadı. 26-27 Ekim tarihinde başlayacak Süper Amatör Küme Liginde yer almak isteyen Yeni Milasspor Kulübü, lig mücadelesi için izleyeceği yolu da belli olmayınca, akıllara Yeni Milassporda Turgutreisspor ve Karaova gibi liglere katılmayacak mı sorusunu akıllara getirdi.

Yeni Milasspor da lige katılmama kararı alınırsa, 2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Ligi 9 takımla oynanabilecek.

Statü Değişikliği İstiyorlar

Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele eden takımlar BAL Ligine yükselme statüsünün yeniden gözden geçirilmesini Muğla ASKF den bekliyorlar.

Sezon sonu şampiyon olan takımın direkt olarak playoff maçı oynamadan BAL Ligine alınmasını isteyen kulüp yöneticileri,“bu statü değişmediği sürece her yıl Süper Amatör Küme Ligine katılan takımlar azalacaktır” dediler.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık