Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kardeş takımlar sahaya çıkacak

Muğla Süper Amatör Ligi’nin iki tecrübeli takımı Yeni Milasspor ile Milas Belediye Beçin Gençlikspor, pazar günü karşı karşıya gelecek.

Kardeş takımlar sahaya çıkacak
  • 22 January 2022, Saturday 9:45

Muğla Süper Amatör Küme’nin iki güçlü takımı olan Yeni Milasspor ile Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımları, pazar günü saat 14.00’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler.

Pazar günü oynanacak Yeni Milasspor-Milas Belediye Beçin Gençlikspor karşılaşması için görüşlerini aldığımız Milas Belediye Beçin Gençlikspor Kulübü 2. Başkanı Erhan Çiftçi, gazetemize açıklamalarda bulundu. Çiftçi, “Pazar günü saat 14.00’te kardeş kulübümüz olan Yeni Milasspor takımı ile Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geleceğiz.

Kardeş kulübümüzle yapacağımız müsabaka öncesinde hazırlıklarımızı takımımızın teknik direktörü, beden eğitimi öğretmeni Alim Deligöz hocamız nezaretinde tamamladık. Pazar günü kardeş kulübümüzle karşılaşacağımız müsabakaya taraftarlarımızdan her iki kulübe de destek vermelerini bekliyoruz. Müsabakayı hak eden kazansın.” şeklinde konuştu.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis