Kıyıkışlacık İasosspor Rakip Tanımıyor

Muğla 1.Amatör Küme Ligi B grubunda Milas’ı temsil eden Kıyıkışlacık İasosspor ilk yarının son maçında Muğla İdmanyurdu ile karşılaştı. İlçemiz temsilcisi maçı 10-0 kazandı.

Kıyıkışlacık İasosspor Rakip Tanımıyor
  • 26 November 2023, Sunday 18:55

Çıktığı her maçı kazan Kıyıkışlacık İasosspor, 25 Kasım Cumartesi günü saat 13’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda ağırladığı lig sonuncusu Muğla İdmanyurdu'na gol oldu yağdı. Zaman zaman yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada ilçemiz ekibi iyi oyununun sonucunu 10 golle aldı.

Maçın Hakemleri: Safter Cenet, Hekim Öztürk, Nazar Kovan.

Kıyıkışlacık İasosspor: Faruk Geçer (kaleci),Fırat Taşdemir, Justin Orsi, Serkan Katar, N.Kürşat Dilaver, Erdem Karakoyun, Kayahan Karagöl, Can F.Debbağ, Zihni Küçükged, Hakan Karalıca, Mehmet Fudeil Oğuz.

Yedekler: Bartu Akan, Muhammet Kılıç, Fatih Özata, Oğuzhan Katırcı, Mert Bozan, Emirhan Vurgun, Emirhan Arılık, Münir Yıldız, Efe Eren Kuşoğlu

Goller: Can Debbağ, Hakan Karalıca, Erdem Karakoyun (2), Emirhan Aralık, Zihni Küçükged (2), Mehmet Fudeil Oğuz(3)

Muğla İdmanyurdu: Emir Seyit Çatinkaya (kaleci), Mehmet Can Geçge, Murat Altunkeser, Harun Petitoğlu, Osman Küçük, Burak Buğatekin, Arda Cantez, Mouhoun Syila, Uğur Köse, İsmail Yılmaz Avcı, Burak Aksur.

Müsabakaya Kıyıkışlacık'tan gelen kalabalık bir futbolsever, takımlarını aşırı yağışlı havaya rağmen desteklediler.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında ilk gol atağı ev sahibi takımdan geldi. Dakika topla buluşan Can Debbağ kalecinin yanından topu filelerle buluşturdu ve Kıyıkışlacıkspor maçta 1-0 öne geçti.

İlk golün şaşkınlığı yaşanırken Kıyıkışlacıkspor dakika 16'da ikinci golüne Mehmet Fudeil Oğuz'la buldu. Skor 2-0 oldu.

Maçın 17. dakikasında konuk takım ceza sahasına Mehmet Fudail Oğuz,  güzel bir asist yaparak topu Zihni Küçükged ile buluşturdu ve bu golle Kıyıkışlacıkspor 3-0 öne geçti.

Peş peşe üç gol bulan ilçemiz takımı dakika 21’de Hakan Karalıca ile 4.golü attı. Skor 4-0 oldu.

İlk 20 dakikada 4 bulan Kıyıkıslacık İasosspor dakika 28'de maçtaki 5.golünü Mehmet Fudeil Oğuz ile bularak, skoru 5-0 yaptı.

Muğla İdmanyurdu oyuncusu Osman Küçük, sarı kart görürken, dakika 32'de bu kez topla buluşan Erdem Karakoyun güzel bir şutla skoru 6-0 yapan golü attı.

Dakika 37'de ceza sahası içinde topla buluşan Zihni güzel bir gole daha imza attı. Zihni topu kalecinin üzerinden aşırtarak filelerle buluşturdu ve skor 7-0 oldu.

İlk yarının son golü dakika 39. dakikada geldi. Konuk takım ceza sahası içine Hakan topu ortalarken, Mehmet Fudeil Oğuz da kafa vuruşuyla golü buldu. İlk yarı ev sahibi takım Kıyıkıslacık İasosspor'un 8-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında antrenör Cenk Atasoy yedekteki 5 futbolcusunu oyuna alırken,  takım müsabakanın ikinci yarısında gole yönelik oyun tarzından ziyade daha sık paslaşmalarla sürdürdü.

Maçın 52. dakikasında konuk takımın buluştuğu tek gol girişimi de başarısız oldu.

İlçemiz takımı dakika 54'te Erdem Karakoyu’nun attığı golle farkı 9'a çıkardı.

Maçın skorunu belirleyen son gol dakika 58'de penaltıdan ikinci yarıda oyuna dahil olan Emirhan Arılık tarafından atıldı ve skor 10-0 oldu.

Maçın kalan sürelerinde başka gol olmazken lig lideri Kıyıkışlacık İasosspor müsabakayı 10-0’lık farklı bir skorla kazanarak sahadan 3 puanla ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık