Kıyıkışlacıkspor’un Yeni Başkanı Sercan Kaya

Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü’nün yeni başkanı seçildi. İki adayın yarıştığı başkanlık seçimini 12 oy farkla genç iş adamı Sercan Kaya kazandı.

Kıyıkışlacıkspor’un Yeni Başkanı Sercan Kaya

Yönetim kurulu kararı ile olağan üstü genel kurul kararı alan Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü’nde, Halil İbrahim Yılmaz ve Sercan Kaya başkanlık için yarıştı.  96 üyenin oy kullandığı olağanüstü genel kurulda 54 oy alan Sercan Kaya, Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü’nün yeni başkanı olurken, rakibi Halil İbrahim Yılmaz ise 42 oy aldı.

4 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’te Kıyıkışlacık İlk ve Ortaokulu Konferans Salonu’nda yapılan genel kurulda Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü yeni başkanını seçti. Eski Başkan Akın Durmaz’ın aday olmadığı seçimi, Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü yönetiminde kurulda geçtiğimiz yıllarda görev yapan genç iş adamı Sercan Kaya kazandı.

Seçimi kazanan genç başkan Sercan Kaya, “Bugün yapılan; olağan Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü başkanlık seçimi sonrasında, seçim sonuçları lehimde sonuçlanmıştır. Şahsımı başkanlık görevine layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederim. Esasında yapılan bu seçim bir yarışma değildir. Spor kulübümüz ve köyümüzün başarıları için bir vazifedir. Ben bu vazifenin farkında olup, tüm üyelerimizle birlikte köyümüzü ve spor kulübümüzü kalkındırmak için çok çalışacağım. Seçim sonuçları kulübümüz için hayırlı olsun.” Dedi.

Eski Başkan Akın Durmaz ise “Kazanan arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, tek yürek olarak Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü’müzün başarısı için çalışacağına inanıyorum.” dedi.

Yönetim kadrosu şu isimlerden oluştu:

Başkan: Sercan Kaya

Yönetim Kurulu (Asil); Köksal Enginsu, Alper Bekler, Hasan Kazancı, Burak Tunca, Faruk Demirel, Selahattin Ergül

Denetleme Kurulu (Asil); Ahmet Teke, Anıl Gökhan, Muhammet Özler

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık