Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kötü başladık

​​​​​​​Milas Belediyespor: 0 - Jeopark Kula Belediyespor: 3

Kötü başladık
  • 14 April 2021, Wednesday 14:38

Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Birinci Ligi şampiyonumuz Milas Belediyespor, Efeler Ligi yolundaki Yarı Final Play Off maçlarının ilk karşılaşmasında kend liginde grup dördüncüsü olarak ligi tamamlayan Jeopark Kula Belediyespor'a 3-0 yenilerek Play Off etabına kötü bir başlangıç yaptı.

Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Görkem, Selçuk, Taha, Petras, Radi ve libero Oktay Tetik altılısıyla başladı.

Karşılaşmanın ilk setinde her iki takımın dengeli bir mücadelesi vardı.

Seti 25-23 alan Jeopark Kula Belediyespor skoru 1-0 yaptı.

Maçın ikinci setinde yine heyecan ve mücadele vardı. İlçemiz temsilcisi bu sette aldığı peşpeşe sayılarla skoru 10-7 yaptı. Setin sonlarına doğru Manisa takımı aldığı sayılarla skoru  25-21 yaptı  ve maçta 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın üçüncü setinde ilk iki sete göre daha az hata yapan takım Milas Belediyespor oldu. İlk iki sette kaçırılan servis atışlarında bu sette daha başarılı olan Milas'ın Efeleri,  maçta ilk kez 13-12 öne geçti.

Setin sonunda aldığı sayılarla skoru 20-17 yapan temsilcimiz seti alma adına büyük bir mücadele sergiledi.

Karşılıklı alınan sayılar sonrasında Milas 23-20 öne geçti. Manisa takımı skoru 24-23 yaptı. Milas Belediyespor iki kez seti almak adına yaptığı hücumlarda etkili olamadı ve Manisa takımı skoru 24-24 yaptı.

Bu sonuçtan sonra önce Milas 25-24 öne geçti, sonra Manisa beraberliği sağladı skor 25-25 oldu.Milas skoru 26-26 yaptı.

Jeopark Kula Belediyespor önce 27-26 öne geçti sonrasında da aldığı sayı ile seti 28-26 kazanarak maçtan da 3-0 galip ayrıldı.

Aldığı bu şanssız mağlubiyetle Efeler Ligi Play Off karşılaşmalarına kötü başlayan ilçemiz temsilcisi, Play Off'da ikinci maçını 15 Nisan Perşembe günü Saat 14.00 te Cizre Belediyespor ile yapacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis