Kulüp Başkanı Tokat, antrenmanı izledi

Milas Belediye ve Milas Belediyesi Milasspor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Milasspor’un antrenman çalışmasını izledi.

Kulüp Başkanı Tokat, antrenmanı izledi
  • 18 September 2023, Monday 14:04

21 Ekim’de başlayacak olan Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Milas'ı temsil eden ve ilk maçını deplasmanda Düğerek Güneşspor ile yapacak olan Milas Belediyesi Milasspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Milas Belediyesi Milasspor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat ve yönetim kurulu üyeleri, takımın antrenman çalışmasını yerinde izleyerek, futbolcularla konuşup başarılı bir sezon dilediler.

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’ndaki antrenmanı Milas Belediyesi Milasspor Kulüp yönetim ekibinin ile birlikte izleyen Başkan Tokat, " Yönetim kurulumuzla birlikte Milas Belediyesi Milasspor futbol takımımızın antrenmanlarına katıldık. 21 Ekim’de başlayacak sezon öncesinde futbolcularımızla ve teknik heyetle sohbet ederek, antrenmanlarını izledik. Mor beyazlı renklerin bu sezonda önemli başarılar elde edeceğine inanıyoruz. Sakatsız bir sezon ve futbolcularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum.” Dedi.

Futbolculara baklava ikramında da bulunan Kulüp Başkanı Tokat ve yönetim ekibi daha sonra futbolcular ve teknik heyetle birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirerek, sahadan ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık