Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kupa Başkan Tokat’ın ellerinde

​​​​​​​Geçtiğimiz hafta içersinde Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından Antalya Kemer’de düzenlenen Masterler Futbol Şampiyonasının Vatan Kupası’nda şampiyon olan ve ilçemiz Milas’a Vatan Kupasını kazandıran Milasgücü Masterler Futbol Takımı futbolcularından bazıları, takımın Teknik Sorumlusu Hasan ALİ Arıkan ve Takımın Başkanı Mustafa Orcan kazandıkları Vatan Kupası’nı Başkan Tokat’a getirdiler.

Kupa Başkan Tokat’ın ellerinde

Antalya Masterler Şampiyonasıyla ilgili bilgileri Milas Belediye Başkanı Av Muhammet Tokat ile paylaşan Milasgücü Masterler Futbol takımı, Antalya’da ilçemiz Milas adına mücadele ederek şehrimizi en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık dediler.

Antalya’daki Futbol şampiyonasında final maçımızda sizi de aramızda görmek isterdik diyen takımın Başkanı Mustafa Orcan, Başkan Tokat’ı Haziran ayının ikinci haftasında Bolu’da katılacakları Beypiliç Futbol Turnuvası’na davet ederek, “katıldığımız ve katılacağımız her spor etkinliğinde tek hedefimiz, ilçemizi başarıyla tanıtarak isminden söz ettirmektir” dedi.

Milasgücü Masterler Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan, Başkan Muhammet Tokat’a, şampiyonaya ve kupaya uzanan yolda takımın mücadelesi ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaparak, “takımdaki tüm futbolcularımız başarımıza ortak olmuşlardır” dedi.

Antalya Masterler Futbol Turnuvasında kazandıkları kupayı ve yıldızı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a veren Milas Gücü Masterler Futbol Takımı Yöneticileri, Başkan Tokat’a kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederek, “katılacağımız turnuvalarda sizi aramızda görmek isteriz” dediler.

Milasgücü Masterlerını Kutlayarak Teşekkür Etti

Milas Belediye Başkanı Av Muhammet Tokat Milasgücü Masterler Futbol Takımı sporcularının ve yöneticilerinin kendisine gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti için teşekkür ederek  “Kazandığınız kupa ve ilçemizi şampiyonada en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizleri kutluyor ve hepinize teşekkür ediyorum “ dedi.

Başkan Tokat   “Bundan sonra katılacağınız futbol turnuvalarında imkânların dâhilinde sizlerle birlikte olmak isterim “ diyerek Milasgücü Masterler Takımı’na yeni şampiyonalarda başarı dileklerini iletti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık