Lider değişmedi

 Bodrum Veteranlar:4 - Milasspor Masterler:1

 Lider değişmedi

Türkiye Ege Bölgesi Masterlar Futbol Liginde yer alan Bodrumspor Veteranlar Futbol Takımı ile Milasspor Masterler Futbol Takımı kozlarını Yalı Çiftlik Sahasında paylaştılar.
Lig lideri Bodrumspor Veteranlar Futbol Takımı lider olarak geldikleri Yalı Çiftlik Sahasından yine lider olarak ayrıldılar.
Maçın ilk on dakikasında baskılı ve atak bir futbol oynayan Milasspor futbol takımı ilk gollük ataklarını Coşkun ile gerçekleştirdiler. Soner’in ceza sahasına Coşkun’a attığı topu Coşkun kafa ile Erkan’ın önüne düşürdü. Erkan’ın sert vuruşu üstten auta çıktı.
Dakika 12’de Bodrum atağında Bodrum’un Foça’dan transferi Milli Takım futbolcusu Faruk topu ceza sahası içersinde Hasan’a gönderdi. Hasan sert vurdu ve Bodrum 1-0 öne geçti.
Gol sonrasında Milas atağında Cüneyt güzel bir asistle ceza sahası dışında kaptan Kemal’i buluşturdu. Kemal vurdu top yine üstten auta çıktı. Dakika 15’te Bodrum atağında geçen sene Milas takımında forma giyen ve şampiyonluklarda katkısı olan Deniz Kibar savunmadan taşıdığı topu orta sahada Murat Odabaşı’na attı. Milas ceza sahası içersinde Murat topu Faruk’a aktardı. Faruk’un sert şutu ile Bodrum maçta 2-0 öne geçti.
Dakika 16’da Bodrum çok net bir gol pozisyonundan yararlanmadı. Günün başarılı ismi Deniz Kibar Bodrum takımını atağa kaldırdı. Ceza sahasına ortalanan topa Bodrum futbolcusu sert vurdu. Top üst direkten oyuna geri döndü. Topla buluşan Hasan Çiftçi topu boş kale yerine üstten auta attı.
İlk yarı Bodrum Veteranlar Futbol takımının 2-0 galibiyeti ila tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında ilk dakikalarda Bodrum takımı atak bir futbol sergiledi gol pozisyonlarına girdi.
Dakika 50’de gelişen Bodrum atağında Hasan Çiftçi bu kez atağı yönlendiren isim oldu. Ceza sahasına topu ortaladı. Murat Odabaşı son olarak topla buluşan isim oldu. Seri çalımlar sonrasında kaleci Mahir’in yanından topu plase bir vuruşla filelerle buluşturarak takımını 3.0 öne geçirdi.
Dakika 55’te Milas atağında ceza sahasına ortalanan topla buluşan Soner güzel bir orta keserek topu Bodrum kalesine gönderdi. Savunmayı geçen topa çok sert bir vole vuran takım kaptanı Kemal Aydeniz maçın en şık ve jeneriklik golünü attı. Kale direğine çarpan top fillerle buluştu ve maçta skor 3-1 oldu.
Gol sonrası santra yapan Bodrum takımından topu kapan Milas gol atağına geçti. Soner topu yine kaleye paralel gönderdi. Önce Cüneyt sonra Ahmet kale içersinde topu ıskalayarak mutlak bir golü kaçırdılar.
Dakika 60’ta Milas ceza sahası üstünde topla buluşan maçın başarılı isimlerinden biri olan Murat Odabaşı sert bir şutla Mahir’in uzanamayacağı köşeye topu gönderdi ve Bodrum maçta 4-1 öne geçti.
Maçın kalan sürelerinde her iki takım adına gol sesi gelmedi ve maç 4-1 Bodrumspor Veteranlar Futbol takımının galibiyeti ile tamamlandı.
Maçın en üzücü olayı rakibiyle ikili mücadele sırasında çarpışan Milasspor Masterler savunma oyuncusu İlhami Kurtboğan’ın burnunun kırılması oldu. Bu olay maçtaki herkesin üzülmesine neden oldu.
Maç sonrasında Bodrum Takımı Teknik Sorumluları Selim Demirci ve kaleci antrenörü Tanju Nayman Milas Masterler Futbol Takımına köfte ziyafeti çekerek sahada rakip saha dışında her zaman dostuz dediler.
Kazanan Bodrum oldu
Maçın Hakemleri: Yusuf Acarbay, Ali Doğukan Komur, Ogün Çakıroğlu
Bodrum Veteranlar: Cem Akbaş, Murat Tün, Sami Üre, Dinçer Çetin, Sebahattin Coşkunçelebi, Hasan Çiftçi, Burak Avşar, Murat Odabaşı, Deniz Kibar, Faruk Tarakçı, Hilmi Koşer
Yedekler: Tanju Nayman, Osman Çetin, Erkan Yılmaz, Volkan Kurt, Gürhan Canikli, Birol Canikli, Yücel Top
Teknik Sorumlu: Selim Demirci
Milasspor Masterler: Mahir Erkaya, Güray Dıngıl, Yusuf Kayahan, İlhami Kurtboğan, Mehmet Turgay, Hakan Ceylan, Soner Becek, Özcan Alpgiray, Coşkun Şenol, Cüneyt Tanyeri, Kemal Aydeniz
Yedekler: Sabahattin Ergin, Hasan Eren, Akın Bildik, Turgay Arat, Ramazan Akkoyun, Ahmet Tanyeri
Teknik Sorumlu:Mehmet Kabak

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık