Marmaris Belediyespor 1- Kıyıkışlacık İasos Spor 2

2023-2024 futbol sezonunun başlamasına sayılı günler kala bu sezon Muğla 1. Amatör Lig’de Milâs’ı başarıyla temsil etmek isteyen Kıyıkışlacık İasos Spor takımı 15 Ekim Pazar günü Muğla Süper Amatör Ligi B grubunun iddialı takımlarından Marmaris Belediyespor takımı ile hazırlık maçı yaptı.

Marmaris Belediyespor 1- Kıyıkışlacık İasos Spor 2
  • 16 October 2023, Monday 12:05

Öncelikli hedefi geçen sene olduğu gibi yine lig şampiyonu olan ardın da Muğla Süper Amatör Lige çıkmak için başarılı bir kadro oluşturan Kıyıkışlacık İasos Spor takımı ile Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan ve daha üst liglere çıkma parolasıyla ilerleyen Marmaris Belediyespor takımını hazırlık maçında 2-1 yendi.

Kendi liglerinde iddialı iki takım, güzel bir havada Marmaris’te yapılan hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın galibi Kıyıkışlacık İasos Spor takımı oldu. İlçemiz takımı karşılaşmayı 2-1 kazanırken, golleri 40. dakikada Mehmet Oğuz ve 60. dakikada Erdem Karakoyun penaltıdan attı.

Bütün Muğla Amatör Lig’de yer alan tüm takımlar gibi Kıyıkışlacık İasos Spor takımı da çalışmalarını Teknik Adamı Cenk Atasoy nezaretinde sürdürüyor. Hazırlık maçları futbolcuların yeteneklerini görme adına büyük bir öneme sahip.

29 Ekim Pazar günü saat 15’te Datça Belediyespor'la Milas’ta ilk maçına çıkacak olan geçen senenin 2. Amatör Lig grup şampiyonu Kıyıkışlacık İasos Spor, 2023-2024 futbol sezonu öncesi yaptığı 3 hazırlık maçtan 2’sini kazandı.

1. Amatör Küme Ligi B grubunda yer alan ilçemizin diğer takımı Boğaziçi Bargilyaspor, Muğla İdmanyurdu, Marmaris Gücüspor, Yerkesikspor ve Datça Belediyespor şampiyonluk için mücadele edecek.

1. Amatör Küme Ligi B grubunda yapılacak diğer maçlar şu şekilde;

28 Ekim Cumartesi günü saat 13:00’da Muğla İdman Yurduspor- Marmarisgücüspor ile Düğerek’te, 29 Ekim Pazar günü saat 15:00’te Yerkesikspor-Boğaziçi Bargilyaspor          Yerkesik’te karşı karşıya gelecek.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık