Menteşegücü ligde kaldı… Kavaklıdere düştü…
ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ligden çekilen Bozburun Belediyespor’dan sonra ligden düşen ikinci takımda Kavaklıdere Belediyespor oldu.
Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nin son haftasında Yatağan deplasmanında Yatağanspor’a 3 - 0 yenilerek ligi 17 puanla tamamlayan Kavaklıdere Belediyespor kendisi ile aynı puana sahip olan Menteşegücüspor ile 21 Nisan Perşembe günü Muğla Stadyumu’nda oynadığı ligden düşmeme baraj maçında sahadan 3 - 0 yenik ayrıldı ve ligden düşen ikinci takım oldu.
17 puanla ligi tamamlayan iki takımın baraj maçında sahada daha iyi bir futbol sergileyen Menteşegücü karşılaşmadan 3 - 0 galip ayrılarak yeni sezonda Süper Amatör Küme Ligi’nde oynama hakkını elde etti.
Kaptan Fatih’ten
nostaljik veda
Menteşegücü takım kaptanı Fatih Arslan, Kavaklıdere ile oynanan baraj karşılaşmasında son kez takımının başında sahaya kaptan olarak çıkarak futbolculuk yaşamına son noktayı koydu.
Yeni Milasspor’da oynadığı yıllarda tüm taraftarların hem oynadığı futbola, hem de saha içi ve saha dışı centilmenliği ile gönüllerinde ayrı bir yer edinen Kaptan Fatih’e yeni yaşamında Önder Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.
İlçemiz futbol takımı Yeni Milasspor da da yıllarca futbol oynayan ve takım kaptanlığı yapan Fatih Arslan sporda artık yaşamına çalıştırıcı olarak devam edeceğini belirterek spor yaşamında kendisine destek olanlara teşekkür etti.





