Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Mesut Bakkal Milas'ta!!!

Türkiye Süper Lig Teknik Direktörlerinden biri olan Mesut Bakkal geçtiğimiz günler içersinde yakın arkadaşı Hakan Esen'i ziyaret etmek için Milas'a geldi.

Mesut Bakkal Milas'ta!!!

Yeni Milasspor'un eski Teknik Sorumlusu Hakan Esen'i ziyaret eden Mesut Bakkal spor muhabirimiz Hüseyin Açar ile bir süre görüştü.

20 yıldır Süper Ligde futbol takımları Teknik Sorumluluğu yapan 1964 Kırıkkale doğumlu 57 yaşındaki Mesut Bakkal, son olarak 2020-2021 sezonunda Erzurum Büýükşehir Belediyesi Futbol Takımı’nı çalıstırdı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Futbol Takımının başında 17 maç sahaya çıkan deneyimli Teknik Sorumlu Mesut Bakkal ile  futbol takımı ligde 17 maçta 4 galibiyet 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

UEFA Pro lisans sahibi Teknik Sorumlu Mesut Bakkal’ın Milas'ta arkadaşı Hakan Esen ile sohbetinde yine konu futboldu.

2021-2022 Futbol sezonu için herhangi bir profesyonel futbol kulübüyle anlaşmadığını belirten tecrübeli teknik sorumlu Mesut Bakkal, zaman içerisinde gelen teklifleri değerlendirebileceğini belirtti.

Milaslı futbolseverlere selam ve sevgilerini gönderen Mesut Bakkal yeni sezonda tüm futbol kuĺüplerine başarı dileklerini iletti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık