Milas Belediye Spor erkek voleybol alt yapı takımı da başarıda eksik kalmıyor

​​​​​​​Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde büyük başarılara imza atan, adını her voleybol severe duyuran Milas Belediye Spor Türkiye Birinci Voleybol Ligi takımı ilçemizde voleybola ilgiyi, taraftar kitlesini ve gençlerde katılımı başarı noktasına getirdi.

Milas Belediye Spor erkek voleybol alt yapı takımı da başarıda eksik kalmıyor
  • 09 August 2023, Wednesday 11:04

Yarışmacı A. takımının yanında alt yapılara da büyük önem veren Milas Belediye Spor 2022-2023 sezonunda alt yapı erkek voleybol sezonunda genç, yıldız, küçük ve midi erkekler takımları olmak üzere dört gurupta katılım sağladı. 

Milas Belediye Spor voleybol alt yapı takımının başına getirilen eski Milas Sporlu voleybolcu Denizhan  Kuşcu, Mavi -Beyazlı alt yapı takımında sporcularıyla çok çalışarak başarılı neticeler elde ederek  sporcularına büyük katkı sağladı.

Denizhan Kuşçu hocanın nezaretinde Milas Belediye Spor alt yapı takımları Genç Erkeklerde İl Şampiyonluğu ve Ege Bölge Birinciliği, Yıldız Erkeklerde İl Şampiyonluğu ve Ege Gurup Şampiyonluğu, Türkiye Yarı Finalleri, Küçük Erkeklerde İl İkinciliği, Midi Erkeklerde İl Şampiyonluğu yaşadı. 

Milas Belediye Spor alt yapı takımları ülkenin çeşitli yerlerindeki gelişim kamplarına 4 yetenekli oyuncu gönderdi. İlçe ve Kulüp aidiyetini geliştiren bu gençlerimizin başarısı her voleybol severi mutlu etti. Milas Belediye Spor, erkek voleybol takımının hocası Denizhan Kuşçu, Voleybolu çok seven iyi bir voleybolcu olmak isteyen sporcuları Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor salonunda haftada salı ve perşembe günü yapılan antrenmanlara gelmelerini bekliyor.

2022-2023 sezonunda başarılı sezon geçiren voleybolcu gençlere Milas Önder Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık