Milas Belediyespor, Fenerbahçe’ye Set Vermedi

​​​​​​​Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi 10. hafta karşılaşmasında ev sahibi Milas Belediyespor Voleybol Takımımız, Fenerbahçe Parolapara Takımını 3-0'lık net skorla mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu.

Milas Belediyespor, Fenerbahçe’ye Set Vermedi
  • 16 December 2023, Saturday 20:12

Milas Belediyespor ile Fenerbahçe Parolapara arasında 16 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 16:00’da başlayan müsabaka Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynandı.  Bu galibiyetin ardından liderliğini perçinleyen Milas Belediyespor, yenilmezlik serisini de sürdürdü.

Takımımız,  25-10, 25-21 ve 25-14’lik setlerle, puan cetvelindeki en yakın ve güçlü rakiplerinden biri olan, Fenerbahçe Parolapara Takımını da yenmiş oldu. Ligde oynadığı 9 maçta 9 galibiyet alan ilçemiz temsilcisi 26 puanla ligin liderliğini kimseye kaptırmıyor.

Yoğun ilginin olduğu voleybol maçında çok sayıda polis ve özel güvenlikçi görev yaptı. Salona girecek kişiler, üst araması yapılarak içeriye alındı.

Milas Belediyespor Fenerbahçe maçını Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı –Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın, Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, belediyesi meclis üyeleri, CHP’den Milas Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Halil Mutlu ve çok sayıda Milaslı voleybolseverler izledi.

Bu sene Efeler ligini hedefleyen ilçemiz temsilcisi Fenerbahçe maçında karşılaşmanın tüm setlerinde önde ve başarılı bir oyun sergiledi.

Maçın hakemleri: Turgut Uzun Çakmak, Yasemin Altıner, Burak Köleoğlu, Cemal Yurtseven, Ayşe Diğer, Bahadır Taş

Gözlemci: Cemil Özdemir

Milas Belediyespor: Hakan Uygunoğlu, Ata Ayberk, Plamen Shekerdhiev, Rıfat Erden Çelikel, Erenhan Can, Eneshan Can, Bojan Strugar, Emirhan Aydın, Alperen Ova, Baturay Çağan Serçeler, Aliberkay Dağlar,Halit Ugan

Liberolar Oktay Tetik ve Canbulat Dönmez

Teknik Sorumlu: Mehmet Akif Gürgen

Fenerbahçe: Mehmet Buğra Akarsu, Yılmaz Burak Celikyürek, Hasan Ali Yanar, Mert Cuci, Atakan Öksüz, Arda Kamil Sanay, Semih Bulut, Süleyman Ensar Turna, Emirhan Güner, Yusuf Bakır

Liberolar Mansur Tuğrul Düzce ve Abdülkadir Terlik

Teknik Sorumlu: Ali Yılmaz

“O SENENİN BU SENE OLDUĞUNA İNANIYORUM”

Galibiyet sonrası takımı ve maçı değerlendiren açıklamalar yapan ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat, “Taraftarlarımızın ve hemşerilerilerimizin maça ilgisi de en üst düzeydeydi.  Bir voleybol şehri olduğumuza ve bu kültürü iyice buraya yerleştirdiğimize inanıyorum. Yenilgisiz olarak yolumuza devam ediyoruz. Yakın rakiplerimizden birisini yendik,  diğer yakın rakibimiz olan Saint Joseph de bu hafta yenildi. Oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve taraftarlarımızı kutluyorum.   En zor maçımızı haftaya İzmir’de Saint Joseph ile yapacağız.  Bu hafta yenildiği için daha motive çıkacak. Emin adımlarla özlediğimiz hedefe ilerliyoruz. O senenin bu sene olduğuna inanıyorum. “ dedi.

MİLAS EN ZOR DEPLASMANDIR

Salonunun doluluğuna da değinen Başkan Tokat, “Salonda bırakın oturacak yeri, ayakta duracak yer bile yoktu.  Rakibin Fenerbahçe olmasının da etkisi var ama takımızın başarısı da taraftarların salona gelmesine etkisi oluyor.  Teşekkür ediyorum ve her hafta bizleri yalnız bırakmasınlar. Buraya gelen takımlar hep şunu bilsin ki takımı ile taraftarı ile Milas en zor deplasmandır.” diyerek,  Fenerbahçe takımında da başarılar diledi.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık