Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyespor Hentbol takımı Türkiye Şampiyonası’nda

Milas Belediyespor Küçük Erkekler Hentbol Takımı Muğla’yı temsilen Manisa’da gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası’nda yer alacak. Takımı, turnuva öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde ziyaret eden Milas Belediye Başkanı, sporculara başarı dileklerini iletti. Başkan Tokat, sporcuların antrenmanında, ayrıca kapalı spor salonunun öncelikle tamamlanmasının önemine de değindi…

Milas Belediyespor Hentbol takımı Türkiye Şampiyonası’nda

Milas Belediyespor Küçük Erkekler Hentbol takımı Muğla’yı temsilen 27 Ocak – 02 Şubat tarihleri arasında Manisa ilinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılacak. 37 takımın katılacağı turnuvada Beşiktaş, Göztepe, İzmir, Ankara vb. büyükşehir ve kulübün alt yapı takımlarıyla karşılaşacak olan ilçemiz temsilcisi, turnuva öncesi hazırlıklarını Milas Atatürk Kapalı Spor Kompleksi’nde yaptığı çalışmalar ile sürdürüyor. 
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, turnuva öncesi hazırlıklarını sürdüren ve hafta sonu yola çıkacak olan sporcuları ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. 
SALON SPORLARINI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Başkan Tokat konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Hentbol önem verdiğimiz salon sporlarından bir tanesi.  Bütün salon sporlarına ilgiliyiz ama özellikle Türkiye dereceleri bakımından Hentbol ve Voleybol, bunlar daha çok ön plana çıkıyor. Şu anda takımımızın antrenmanını izliyoruz. Hafta sonu Türkiye Şampiyonası’na gidecekler. Bizim için çok önemli bir turnuva olacak. Aynı zamanda milli takıma seçmeler içinde önem taşıyan bir turnuva olması nedeniyle oyuncularımız ayrıca motive olmuş durumdalar. Başta Tuğçe hocamız olmak üzere emeği geçen herkese ben teşekkür ediyorum. Milas’ta bu tür spor dallarının önemli bir yer tutması ve önem kazanmasından biz son derece mutluyuz. 
Milas Belediyespor olarak salon sporlarını desteklemeye devam edeceğiz. İlçemizin ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı sonuçlar elde etmesi için kulüp olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sporcularımıza Manisa’da başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 
BİZİM ACİLEN BİR MÜSABAKA SALONUNA İHTİYACIMIZ VAR
Özellikle Milâs’a Kapalı Spor Salonu yapımıyla ilgili olarak 10 yıldır mücadele verdiklerini söyleyen Başkan Tokat, bir an önce müsabaka salonu yapılmasını talep ediyoruz diyerek konuyu Ankara’da yapılacak görüşmelerde dile getireceklerini ifade etti. Başkan Tokat, “10 Yıldan beri uğraşıyoruz ancak Yılan hikâyesine döndü. Bir türlü sonuç alamadık inşallah bu defa sonuç alacağız. Bu gördüğünüz salon aslında antrenman salonu. Bu çocuklar bu antrenmanı yapsın diye yapıldı bu salon. Bizim acilen bir müsabaka salonuna ihtiyacımız var. Branşın ve kulüp sayısını aldığınızda ilçemizin ayrıca bir antrenman salonuna da ihtiyacı var. İlçemiz bu konuda ciddi eksiklik çekiyor. 10 yıldan beri her türlü özveriyi gösteriyoruz ve her türlü katkıyı vermeye çalışıyoruz. Ama bir türlü sonuç elde edemedik. Sodra eteklerinde yapılacak salon için ödenek geldiği söylendi bize, inşallah en kısa sürede ihale işlemleri yapılır. Bir an önce müsabaka salonuna kavuşuruz.  Çünkü antrenman salonunda 1. Lig maçları, Milli Takım seçmelerine gidecek takım, burada bir turnuva olsa burada oynamak zorunda kalıyor. Antrenman salonunda maç yapmak bize yakışmıyor; bir an önce müsabaka salonu yapılmasını talep ediyoruz. Ankara’ya gittiğimizde bu konuyu özellikle vurgulayacağız.” Sözleriyle açıklamasını tamamladı. 


  
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık