Milas Belediyespor ikinci yarının ilk maçına çıkıyor

​​​​​​​İlçemizi TVF 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediye Spor Voleybol Takımı, ligin ikinci yarısının ilk maçına çıkıyor. Ligin ilk yarısında oynadığı 11 maçın 10’unu kazanan ve 1 yenilgi alan filenin efeleri, topladığı 30 puanla ligin ilk yarısını zirvede kapatmıştı . Ligin ikinci yarısında da başarılı grafiğini sürdürmek isteyen takımımız, grubunda şampiyonluk hedefliyor.

Milas Belediyespor ikinci yarının ilk maçına çıkıyor
  • 20 January 2021, Wednesday 13:18

TVF 1. Ligi’nin ikinci yarısında ilk maçına Halkbank karşısında çıkacak olan Milas Belediye Spor, ligin ilk yarısında mağlup ettiği rakibine karşı rövanşı vermeyerek, sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyor.

Milas Belediyespor ile Halkbank karşılaşması 24 Ocak 2021 Pazar günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak. Saat 14:00’ te başlayacak ve yine seyercisiz yapılacak olan müsabaka, Milas Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Efeler Ligi yolundaki bu önemli karşılaşmada takıma başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; İlk yarıda gösterdiğimiz başarılı performansı ligin ikinci yarısında da sürdürerek, ligi zirvede bitirmeyi hedefliyoruz. Efeler Ligi yolunda emin adımlarla yürüyen takımızın bu maçtan galibiyetle ayrılacağına inancım tam” dedi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık