Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyespor Kız Voleybol Takımı Bölgesel Lig’de

2021-2022 Voleybol sezonunda Muğla adına 4 takım Bölgesel Lig’de  mücadele edecekler.

Milas Belediyespor Kız Voleybol Takımı Bölgesel Lig’de

Eylül -Ekim ayları içersinde oynanması beklenen Bölgesel Lig Voleybol karşılaşmalarında ilimizi 4 takım temsil edecek.

Milas Belediyespor, Marmarisspor, Muğlaspor ve Bodrum Doğuşspor kız voleybol takımlarıyla mücadele edeceğimiz Bölgesel Ligde, ilçemiz Milas'ı, antrenörlüklerini Eşref Mete ile Ünsal Çelik'in üstlendiği Milas Belediyespor temsil edecek. 

10 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Ligdeyiz

Bölgesel Voleybol Liginde kızlar kategorisinde geçmiş dönemlerde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor, yeniden Bölgesel Lig’de yer almanın sevincini yaşıyor.

Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde Bölgesel Lig mücadelesi için hazırlıklarını sürdüren ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor"da antrenmanlar oldukça neşeli ve keyifli geçiyor.

Milas Belediyespor Alt Yapı Antrenörü Eşref Mete, katılacakları Bölgesel Ligle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, 10 yıl aradan sonra kızlarımızla yeniden bölgesel ligde olacaklarını belirterek, Milas Belediyespor olarak ligde yaş grubu ve yıldızlar karması bir takımla mücadele edeceklerini söyledi.

“Hedefimiz alt yapımızda yetişen kızlarımıza tecrübe kazandırmaktır” diyen Eşref Mete, “Bölgesel Ligde başarılı olabilirsek yeni sezonda yine alt yapımızdan yetişen eski sporcularımızdan yapacağımız takviye ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Hedefimiz iyi mücadele, iyi oyun, sporcularımıza tecrübe kazandırmak ve çok daha önemlisi sporcularımızdan bazılarını Büşra Şahin gibi profesyonelliğe yönlendirerek onların spor hayatlarına güzel dokunuşlar yapabilmektir” dedi.

“Ekim ayı içinde başlaması beklenen Bölgesel Lig Voleybol karşılaşmaları için antrenmanlarımıza Ünsal Çelik hocamızla birlikte Atatürk Spor Kompleksi’nde devam ediyoruz” açıklamasını yapan Eşref Mete, “umut ediyorum ki pandeminin durumuna göre ligler oynanabilir ve sporcularımız yeniden sahalara, özledikleri voleybola dönebilirler” diyerek, Bölgesel Ligde Muğla adına mücadele edecek tüm takımlara başarılar dilediğini belirtti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık