Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyespor lige hazırlanıyor

​​​​​​​Milas Belediyespor Voleybol Takımımız 9 Ekim 2021 tarihinde başlayacak TVF Erkekler 1. Lig Voleybol müsabakalarına gerçekleştirdiği çalışmalarla hazırlanıyor.

Milas Belediyespor lige hazırlanıyor
  • 15 September 2021, Wednesday 9:59

Geçtiğimiz sezon ve önceki sezonlarda takımımızda forma giyen voleybolcuların yanı sıra, Milas Belediyespor formasıyla ilk kez mücadele edecek olan genç oyuncularla takım kadrosunu oluşturan temsilcimiz yeni sezonda başarılı sonuçlar almak için sahaya çıkacak. Bu sezon da ligin iddialı ekiplerinden biri olmayı hedefleyen Milas Belediyespor Voleybol Takımımız Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanlar ve katılacağı hazırlık turnuvalarıyla sezona hazırlanıyor.

İlk hazırlık turnuvası Bigadiç’te

TVF 1 Lig A grubu 1. hafta müsabakalarında çıkacağı ilk maç olan Kütahya BLD karşılaşmasına büyük bir motivasyonla hazırlanan takımımız gerçekleştirdiği antrenmanların yanı sıra Bigadiç’te düzenlenecek olan hazırlık turnuvasına katılacak.

Bigadiç’in ev sahipliği yapacağı turnuva 15-16-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Turnuvaya Milas Belediyespor, Saint- Joseph, Hekimoğlu GCT Bursa ve Bigadiç BLD takımları katılacak.

Hazırlıklar hakkında konuşan Milas Belediyespor Baş Antrenörü Hüseyin Düzceler; “Çalışmalarımız şu an gayet iyi gidiyor. 26 Temmuz’da başladık çalışmalarımıza. Lig için çalışmalara en erken başlayan takımlardan biri biz olduk. İyi bir konumdayız. Balıkesir Bigadiç’te düzenlenecek turnuvaya katılacağız. Kendi grubumuzda bulunan 3 takımla hazırlık maçları oynayacağız. Kendimizi görme açısından çok faydalı bir turnuva olacağına inanıyorum. Sonuçlardan daha çok şu zamana kadarki çalışmalarımızı görme adına faydalı bir turnuva olacağını düşünüyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis