Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyespor Voleybol Takımı basına tanıtıldı

​​​​​​​2020-2021 Spor sezonunda Türkiye Büyük Erkekler Birinci Liginde mücadele edecek ilçemiz Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımının yeni sporcuları Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek kendilerini Milas Belediyesporlu yapan imzaları tek tek attılar.

Milas Belediyespor Voleybol Takımı basına tanıtıldı

2019-2020 sezonunda Efeler Ligi yolunda başarılı bir sezon yaşayan ve Play Off mücadelesi veren Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımında geçen senenin başarısına imza atan voleybolculardan sadece 2 tanesi yeni sezonda da takımın formasını giyecek.

Alt yapıdan A takımına kazandırılan 2 genç sporcunun da aralarında olduğu 14 sporcu ve takımın teknik sorumlusu Osman Çakıray antrenör Sefa Koşar, İstatistik ve alan antrenörü Soner Çay ve takımın genel koordinatörü Ümit Çiçek Demirbacak’ın da katıldıkları imza töreninde basın mensuplarına da tanıtılan sporculara yönelik bir konuşma yapan başkan Tokat, 2 sezondur Milas Belediyespor olarak Efeler Ligi yolunda önemli başarılara imza attıklarını belirterek Milas’ta voleybolun da olduğunu herkese gösterdik dedi.

Milas Belediyespor olarak hedeflerinin öncelikle alt yapıdan voleybola yeni genç yetenekler kazandırmak olduğunu vurgulayan Başkan Tokat, geçen sezon özellik çok başarılı bir voleybol dönemi yaşadıklarını söyleyerek başarıda emeği olan takımın teknik sorumlularını, sporcularını, Milaslı taraftarları ve takımın her zaman yanında olan spor muhabirlerini kutlayarak, verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Yeni sezonda yeni bir sporcu takımıyla yine başarılı bir sezon yaşamak istediklerini belirten başkan Tokat hedefimiz yine Milas’ın ismini spor yoluyla başarıyla duyurmak ve Efeler Ligi için sahada en iyi mücadeleyi yapmaktır diyerek yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Takım Kaptanı Görkem Yazgan “Milas Belediyespor Formasını Giymekten Mutluyuz”

Milas Belediyespor Kulübü Büyük Erkekler Voleybol Takımı Kaptanı Görkem Yazgan sporcu arkadaşları adına bir konuşma yaparak 2020-2021 sezonunda Milas Belediyespor formasını giymekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yeni sezonda lig mücadelelerinde Milaslı voleybolseverlere başarılı bir takım izleteceklerini belirten takım kaptanı Görkem Yazgan 2 hafta önce antrenmanlara başladıklarını vurgulayarak tempolarını hergeçen gün arttıracaklarını söyledi.

Liglerin başlamasını bekliyoruz diyen Kaptan Görkem Yazgan Milas Belediyespor adına başarılı bir sezon temennisinde bulundu.

Milas Belediyespor Voleybol Takımı

Görkem Yazgan-Pasör- Takım Kaptanı

Oynadığı Takımlar: Fenerbahçe Alt Yapısı, MEF Okulları Süper Lig, Düzce Belediyespor 1. Lig, Kahramanmaraşspor 1.lig, Beşiktaş Süper Lig, Solhanspor 1.lig, Milas Belediyespor, Cizre Belediyespor

Mehmet Ali Can Doğan –Smaçör

Oynadığı Takımlar: Hollanda Dynamo Apeldoom 1.Lig, Milas Belediyespor Alt Yapısı Milas Belediyespor, Arkas, Saint-Joseph, Gümüşhane Torul, Solhanspor

Onur İrteni- Orta Oyuncu-1998 doğumlu

Oynadığı Takımlar: Tofaşspor, İnegöl Belediyespor, Şiran Akademi

Burak Eser-Pasör-1999 doğumlu

Oynadığı Takımlar: İstanbul BBSK, Akkuş Belediyespor, İnegöl Belediyespor

Selçuk Karakoyun-Orta Oyuncu-1998 doğumlu

Oynadığı Takımlar: Ziraat Bankası, Seydişehir Belediyespor, Gümüşhane Torulspor, Akkuş Belediyespor

Samet Akyıldız-2000 doğumlu

Oynadığı Takımlar: İstanbul Büyükşehir Belediyespor Alt yapısı

Enes Güç- Smaçör-2000 doğumlu

Oynadığı Takımlar: Halk Bankası Alt Yapısı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Akkuş Belediyespor, Şiran Akademispor

Andaç Kapan-Smaçör

Oynadığı Takımlar: Arkasspor, Ziraat Bankası, Konak Belediyespor, Maliye Milli Piyango, Tokat Belediyespor, Konya Belediyespor, Altekma, Hatay Solhanspor

Taha Sabah-Smaçör- 1994 doğumlu

Oynadığı Takımlar: Tarsus Amerikan Koleji Alt Yapısı, Çankaya Belediyespor, Afyon Belediyespor, Altekma, Bigadiç Belediyespor, MSK Urfaspor, Tokat Belediyespor, Akkuş Belediyespor, Haliliye Belediyespor

Oktay Tetik- Libero-1996 doğumlu

Oynadığı Takımlar: Geçen Sezon Milas Belediyespor formasını giydi. İnegöl Belediyespor Alt Yapısı, Solhanspor, Niksar Belediyespor

Batuhan Karaca- Orta Oyuncu-1999 doğumlu

Oynadığı Takımlar: Geçen sezon Milas Belediyespor formasını giydi. Galatasaray, Balspor

Ali Cebeci- Köşe Oyuncusu-2000 doğumlu

Oynadığı Takımlar: Konya Büyükşehir Belediyespor

Alt Yapı Sporcularımız: Emirhan Kök-2002 doğumlu, Mert Mutlu-2002 doğumlu- orta oyuncu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık