Milas Belediyespor Voleybol Takımı Toplandı

2021-2022 Spor sezonunda Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan Milas Belediyespor Voleybol takımı ilk antrenmanını Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yaptı.

 Milas Belediyespor Voleybol Takımı Toplandı
  • 28 July 2021, Wednesday 9:49

 3 sezondur Efeler Ligi hedefi ile Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde mücadelesini sürdüren ilçemiz takımı Milas Belediyespor 2021-2022 sezonuna yeni antrenörleri ve yeni sporcularıyla başladı.

Geçtiğimiz aylar içersinde takımın 3 sezondur Teknik Sorumluluğunu üstlenen Osman Çakıray ile yollarını ayıran Milas Belediyespor Kulübü, takımın başına deneyimli Teknik Sorumlu Hüseyin Düzceler’i getirdi.

Geçtiğimiz günler içersinde yardımcı antrenör Adem Aydın ile İstatistik Antrenörü ve Kondisyanör Tugay Uçak ile anlaşma yapan Milas Belediyespor, kadrosuna bir çok yeni oyuncuyu da kattı.

 Milas Belediyespor Basın Buluşması

Yeni sezonda takımın kaptanlığına getirilen takımın iki sene öncesi kadrosunda da pasör olarak görev yapan Celal Yavuz ile anlaşan Milas Belediyespor, yenilenen takım kadrosunda yer alan sporcularını ve teknik heyeti 28 Temmuz Çarşamba günü Milas Basını ile buluşturuyor.

28 Temmuz Çarşamba günü Saat 19.00 da Mylasa  48 Resturant’ta bir araya gelecek olan Milas Belediyespor Voleybol takımı ve Milas Basını buluşması sonrasında takımın sporcuları tek tek tanıtılacak ve yeni sezonla ilgili bilgiler verilecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık