Milas Belediyespor’dan Türk Hava Yollarına...

Milas Belediyespor Kulübünde Voleybola başlayan ilçemiz sporcusu Büşra Şahin’in 2019-2020 sezonunda yeni takımı Sultanlar Ligi’ndeki Türk Hava Yolları oldu.

Milas Belediyespor’dan Türk Hava Yollarına...

2013 yılında Milas Belediyespor’dan İstanbul takımı Yeşilyurt’a transfer olan Büşra Şahin, bu takımın 2 yıl alt yapısında voleybol oynadı. 3 sezondur Yeşilyurt A Takımı ile Türkiye Birinci Voleybol Kadınlar Liginde forma giyen sporcumuz Büşra Şahin, takımının sezon sonunda Sultanlar Ligi’ne yükselmesinde de pay sahibi oldu.

Yeni Takımı Türk Hava Yolları...

2019-2020 Spor sezonu için Sultanlar Ligi Takımı Türk Hava Yollarıyla 2 yıl için anlaşan Büşra Şahin, transfer sonrasında yaptığı bilgilendirmede, yeni sezonda Türk Hava Yolları formasını giyeceği için mutlu olduğunu belirterek, Milas Belediyespor yönetimine ve Yeşilyurtspor yönetimine spor yaşamına katkılarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Türk Hava Yolları ile Sultanlar Liginde başarılı olmak için gereken mücadeleyi göstereceğini vurgulayan Büşra Şahin,“yeni sezonun ve müsabakaların başlamasını heyecanla bekliyorum” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık