Milas Dörtyolspor’da  sezon hazırlıkları hızla devam ediyor

2023-2024 futbol sezonunda, Milas’ı Muğla 1. Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan, Milas Dörtyolspor, diğer takımlar gibi transferlerini sürdürüyor.

Milas Dörtyolspor’da  sezon hazırlıkları hızla devam ediyor
  • 27 August 2023, Sunday 19:04

 “Bir semtin rüyası” sloganıyla yola çıkan ve geçen seneki kadrosunu koruyan Milâs Dörtyol Spor transferde sağlam adımlarla ilerliyor. Son olarak Feyyaz İpek, Ali Doğan Çulhacı, Murat Koduz, Ali Bekir Doğan, Ozan Solmaz, Kenan Şahin, Fikret Berke Aysel ve Hüseyin Anıl ile anlaştı. Mevcut kadrosundaki futbolcular ise kaleci Serkan Aydın, Kaleci Şerafettin Kanden, Egemen Yorulmaz, Celalcan Demir, Emanuel Aydın, Yavuz Tarhan, Sabahattin Karakuş, Alperen Akkoyun, Muhammet Yalçın, Gökhan Akyol, Kerem Barbaros,  Ömer Cansever.

Mahalli Birinci Amatör Kümede bu sezon ilk kez yer alacak olan Milas Dörtyol Spor’un antrenörlüğünü Mustafa İçöz, yardımcı antrenörlüğünü ise Emre Vardar'ın yapacak.

28 Ağustos Pazartesi günü saat 17:00’da Aşkıdil Akarca Salonu’nda Sar Yapı ile sponsorluk anlaşması yapacak olan takımın bu anlaşmadan sonra 2023/2024 sezonunda ismi Sar Yapı Milas Dörtyol Spor olacak.

Dörtyolspor Sportif Direktörü Semih Kuyucu, Milaslı futbolseverleri Pazartesi günü saat 17.00'da yapılacak olan sponsorluk anlaşması imza törenini izlemeye davet etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık