Milas Erginspor, Bodrum 1925 U16 takımıyla hazırlık maçı yapacak

2022-2023 sezonunda Muğla Mahalli Ligi U16 ligine katılacak olan Milas Erginspor takımı, bugün Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Bodrum 1925 U16 takımıyla hazırlık müsabakasına çıkacak.

Milas Erginspor, Bodrum 1925 U16 takımıyla hazırlık maçı yapacak
  • 25 September 2022, Sunday 11:07

3 aydan beri hazırlıklarına Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda devam eden Milas Erginspor U16 takımı, başarılı bir sezon geçirmek için hazırlık müsabakalarına devam ediyor.

Çalışmalar ve hazırlıklar hakkında görüşlerini aldığımız sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Oğuz Yetkin takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Ekim ayının sonunda başlayacak Mahalli U16 liginde yer alacak olan takımımızda hazırlıklar devam ediyor. Top ve malzeme ihtiyaçlarımız halledildi. Ekim ayının son haftasında başlayacak olan U16 liginde başarılı bir sezon geçirmek için imkanlarımız dahilinde çalışmalarımız devam ediyor. Kulübümüze sponsorluk yapan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Önümüzdeki hafta içerisinde sporcularımızın lisans işlemlerini halledeceğiz. Pandemi nedeniyle Ergin Spor Kulübü olarak iki yıl futbola ara verdik. Bu sezon hedefimiz ilk önce iyi futbol, sonra da iyi neticeler almak istiyoruz.”

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık