Milas Gençlikspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor’u 2-1’le geçti

Milas’ı temsil eden Belediye Beçin Gençlikspor ile Milas Gençlikspor takımları cumartesi günü karşı karşıya geldi.

Milas Gençlikspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor’u 2-1’le geçti
  • 18 January 2022, Tuesday 9:18

Muğla Süper Amatör Lig’de yer alan ve Milas’ı temsil eden Milas Belediye Beçin Gençlikspor ile Milas Gençlikspor takımları, geçtiğimiz cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler.

Müsabakayı 2-1 kazanan Milas Gençlikspor takımı, gruptan ikinci sırada çıkarak play-off müsabakaları oynamaya hak kazandı.

Müsabakayı Muğla Bölgesi Hakemlerinden Samet Şahin, Ali Fuat Yaman, Cüneyt Alkan triosu yönetti.  Müsabakaya her iki takım şu kadrolarıyla çıktılar:

Milas Belediye Beçin Gençlikspor: Anıl(Kaleci), Muhammet,  Feyyaz,  Fahri, Sebahattin, Emre Karayılgın,  Süleyman, Orhan, Uğur, Samet, Mert İsmail.

Milas Gençlikspor: Samet(Kaleci), Okan, Emirhan, Halil İbrahim, Serkan, Anıl, Vedat, Erdem, Şifo Mehmet, Süleyman,  Barış.

Müsabakanın ilk dakikalarında top orta sahada geçti. Bu dakikalarda her iki takım birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Maçın 30. dakikasından sonra Milas Gençlikspor sahada pozisyon bulmaya başladı. Maçın 40. dakikasında Milas Gençliksporlu Barış, ceza sahasında rakibi tarafından düşürüldü, bu pozisyonda hakem devam kararı verdi.

Oyunun 42. dakikasında Beçin Gençliksporlu Feyyaz’ın yakın mesafeden kafa vuruşu az farkla dışarı gitti. Müsabakanın 45. dakikasında Milas Gençlikspor takımı kalecisi Anıl önemli bir kurtarış yaparak devrenin 0-0 bitmesini sağladı.

İkinci yarıya her iki takım gol kaydetmek için müsabakaya iyi başladılar. Maçın 60. dakikasında Milas Gençlikspor takımının kazandığı penaltıyı kullanan Süleyman, takımını 1-0 öne geçirdi. Oyunun 66. dakikasında Milas Gençliksporlu Barış, sağ kanattan taşıdığı topla ceza sahasına girdi ve güzel bir vuruşla skoru 2-0 yapan golü kaydetti.

Müsabakanın 85. dakikasında Milas Belediye Beçin Gençliksporlu Muhammet Yalçın, ceza sahasında sahip olduğu topu plase bir vuruşla takımının tek golünü kaydetti. Müsabaka, 2-1 Milas Gençlikspor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık