Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Gençlikspor U16 farklı kazandı

Muğla U16 Ligi takımı Milas Gençlikspor, pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği Bodrum Bitez Pedesa U16 takımını 4-1 yendi.

Milas Gençlikspor U16 farklı kazandı
  • 26 January 2022, Wednesday 10:29

Güzel bir oyundan sonra rakibini 4-1 yenerek grup şampiyonluğuna adım adım yaklaşan Milas Gençlikspor U16 takımının oynadığı zevkli ve çekişmeli geçen müsabakayı, Muğla Bölgesi hakemlerinden Serdar Belter,  Çağrı Furkan Uysal, Berke Ayça triosu yönetti.  

Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:

Milas Gençlikspor U16 takımı: Kaan(Kaleci), Umut, Vedat Efe, Şeyhmus, Besim, Baran, Arda, Kahraman, Gürkan, Nur Sait Enes.

Bodrum Bitez Pedesa: Orkun(Kaleci), Mehmet, Erhan, Catalin,  Can Polat, Mehmet Bulut, Muhammet Can,  Alper,  Çağlar, Emirgan, Ali Aksoy.

Grupta iddialı olan Bodrum Pedesa Gençlikspor, müsabakaya hırslı başladı. Müsabakanın ilk dakikalarında iyi oynayan Pedesa Gençlikspor arka arkaya girdiği iki pozisyondan yararlanamadı. Maçın 18.dakikasında Milas Gençliksporlu Nur Sait, ceza sahası içerisinden yerinde vuruş bir vuruşla skoru 1-0 yapan golü kaydetti. Maçın 27 dakikasında Milas Gençliksporlu Besim, ceza sahası dışından sert bir vuruşla skoru 2-0 yapan golü kaydetti.

Müsabakanın 40.dakikasında Milas Gençliksporlu Besim, yaklaşık 40 metreden attığı serbest vuruş golüyle ilk yarının 3-0 Milas Gençlikspor’un üstünlüğü ile geçmesini sağladı.

İkinci yarıda sahada çok iyi top oynayan Milas Gençlikspor,   maçın 67. dakikasında Şeyhmus’un ayağından bulduğu penaltı golüyle skoru 4-0 yaptı. 72. dakikada Bodrum Pedesa takımından Azat, takımının ilk ve son golünü kaydetti.

Müsabaka, 4-1 Milas Gençlikspor U16 takımının üstünlüğü ile sona ererken, bu skorla birlikte Milas Gençlikspor U16 takımı grup şampiyonluğunu garantiledi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis