Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Gençlikspor U18, Marmaris U18 ile karşılaşacak

Muğla U18 ligi takımlarından Milas Gençlikspor U18 takımı ile Marmarisspor U18 takımları bugün Milas’ta karşı karşıya gelecek.

Milas Gençlikspor U18, Marmaris U18 ile karşılaşacak
  • 22 January 2022, Saturday 9:43

Muğla’nın iki değerli U18 takımı, Milas Gençlikspor U18 ile Marmarisspor U18, bugün saat 14.00’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşılaşacak. Müsabaka öncesi görüşlerini aldığımız Milas Gençlikspor U18 takımı Teknik Direktörü Güray Fedakar, karşılaşma öncesinde hazırlıklarını tamamladıklarını vurgu yaparak, müsabaka hakkında şunları söyledi:

“Milas Gençlikspor Kulübü olarak başta Muğla Süper Amatör Küme’de yer alan takımımız, gruptan çıkarak play-off oynayacak. Mahalli U18 Liginde yer alan altyapı takımımız ise, grubumuzda şampiyonluk yaşamak için karşı karşıya geleceğimiz Marmarisspor maçı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Bugün Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda saat 14.00’te karşılaşacağımız Marmarisspor müsabakasını kazanmak için sahaya çıkacağız. Mahalli U18 Ligi’nde güçlü bir kadroya sahibiz. Hedefimiz U18 liginde grup şampiyonu olmak ve sonrasında play-off müsabakalarına katılmak. Takımda forma giyen sporcularımın performansından çok memnunum. Bugün oynanacak olan müsabakada taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis