Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Gençlikspor zorlu müsabakaya iyi hazırlandı

​​​​​​​Geçtiğimiz hafta gurupta bay takım olduğu için haftayı maç yapmadan geçiren Milas Gençlikspor takımı 10 günden beri hafta sonu oynayacakları Düğerek Güneşspor maçı öncesinde çalışmalarına takımın yeni teknik direktörü Uğur Mehmet Özdemir ve yardımcısı Ümit Şeker nezaretinde devam ediyor.

Milas Gençlikspor zorlu müsabakaya iyi hazırlandı
  • 25 November 2022, Friday 9:34

Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekleri Muğla Düğerek Güneşspor maçı hakkında görüşlerini aldığımız Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Geçtiğimiz haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrasında takımın başına teknik adam olarak getirilen tecrübeli hocamız Uğur Mehmet Özdemir ve yardımcısı Ümit Şeker ile 10 günden beri çok iyi çalışmalar yaparak Düğerek Güneşspor maçına hazırlandık. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmamakta.

Futbolcularımız ve yeni hocalarımız ile bu maçı kazanarak çıkışa geçeceğiz. Pazar günü karşılaşacağımız Düğerekspor maçına Milaslı futbol severleri destek vermeye çağırıyoruz. İnşallah kazanan biz oluruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis