Milas’ın güreşteki gururu oldular

Geçtiğimiz günler içersinde Aydın Didim’de yapılan Okul Sporları Güreş Türkiye Şampiyonası’nda ilçemizi temsil eden Milas Şehit Murat İnci AİHL Spor Programı güreş sporcuları Didim’de fırtına gibi estiler.

 Milas’ın güreşteki gururu oldular

 Çıktıkları minderlerde rakiplerini yenerek alkış alan Milas güreşçilerinden Ramazan Tekin Türkiye Şampiyonluğunu elde ederken, Abdullah Akdağ ve İlhan Aldı kilolarında Türkiye İkincisi oldular.

Selami Urhan ve Yusuf Aksakal isimli sporcular Türkiye Beşinciliği derecelerini elde ederek Milas’ı gururlandırdılar.

Antrenörleri Bünyamin Emik, Mustafa Boylu ve Abdullah Aldemir nezaretinde Didim Güreşlerine katılan Milas Şehit Murat İnci Spor Programı güreşçileri, bu başarılarıyla da Milas’ta güreşin yükselen yıldızları oldular.

Geçtiğimiz hafta içinde başarılı güreşçileri ve antrenörlerini makamında kabul eden Milas Müftüsü Ali Saim Doğru genç sporcuları kutlayarak başarılarıyla gururlandıklarını vurguladı.

Milas Şehit Murat İnci Spor Lisesi Müdürü Ercan Çatak da sporcularının elde ettiği başarılarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, sporcularını ve antrenörlerini kutlayarak, Milas güreşinin adını en iyi şekilde duyurduklarını söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık