Milas'ın gururu Büşra Şahin

2013-2014 Spor sezonunda Milas Belediyespor Kulübünden İstanbul Yeşilyurt Voleybol Kulübüne transfer olan ilçemiz sporcusu  Büşra Şahin Milas Belediyespor ve Milas Belediyesi Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret ederek hem transferinde hem spor yaşamında kendisine verdiği destekler için teşekkür etti. 18 Nisan Perşembe günü  gerçekleşen ziyarette sporcumuz Büşra Şahin'in ailesi de yer aldı.

Milas'ın gururu Büşra Şahin

Yeni Sezonda Türkiye Sultanlar Liginde Oynayacak...

1997 Milas doğumlu voleybol sporcumuz Büşra Şahin 2010 yılında Milas Belediyespor'da voleybola başladı.2013-2014 spor sezonunda Yeşilyurt takımına transfer oldu.

2 sezon bu takımın alt yapısında forma giyen Büşra Şahin takımı ile 1.ligde müsabakalara katıldı.

Sultanlar Ligine Çıktılar...

2018-2019 Spor sezonunda 1.Voleybol liginde başarıyla mücadele eden Yeşilyurtspor

Kulübü sezon sonunda Eskişehir'de oynanan Sultanlar Ligi Play Off grubunda başarılı maçlara imza  atarak Sultanlar Ligine katılma başarısını gösterdi.

Altınbaş Üniversitesi Yeşilyurt takımının sporcuları arasında olan ilçemiz sporcusu Büşra Şahin takımının Sultanlar Ligine çıkmasında pay sahibi

oldu.

Eskişehirde Sariyer,Ptt ve İlkbank ile oynayan Yeşılyurt son maçında Ilkbank'ı 3-0 yenerek gelecek sezon Sultanlar Liginde yer alma hakkını elde etti.

Teşekkür Etti...

İstanbul Arel Üniversitesi Fizik ve Tedavi Bölümü 4.sınıfta okuyan sporcumuz Büşra Şahin yeni sezonda Vakıfbank veya Türk Hava Yolları Voleybol Taķımlarindan biri ile anlasacağını belirterek  voleybola baslamasinda emekleri olan Milas Belediyesi Voleybol Antrenörleri Eşref Mete'ye,Ünsal Çelik'e ,Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a ve Yeşilyurt takımı antrenörlerine,kulüp yöneticileri ile başkanına da destekleri için tesekkur etti.

Baskan Tokat Kutladı...

18 Nisan Perşembe günü makaminda Yesilyurt voleybol takımı sporcusu Büşra Şahin'i kabul eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  başarılı sporcuyu kutlayarak Milas'ın gururu oldugunu belirtti.Yeni sezonda yeni takıminda Sultanlar Liginde Büşra Şahin'e basarılar dilediğini söyleyen Başkan Tokat yeni sezonda da seni takip etmeye devam edeceğiz dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık