Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milaslı güreşciler Milli Takım’da

Geçtiğimiz hafta içersinde Antalya Kemer'de Türkiye Güreş Federasyonu’nun düzenlediği Greco Romen güreşlerinde Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nin 2 güreşcisi daha  sikletlerinde ilk üç derece içine girerek Mill Takım formasını giyme hakkını elde ettiler.

Milaslı güreşciler Milli Takım’da

2 şampiyonluk 1 üçüncülük

Antalya Güreş Müsabakaları’nda Büyük Yıldızlar Avrupa ve Dünya şampiyonaları Milli Takım Kadrosunu belirleme maçlarında Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Güreşcilerinden  Mert Çelik 80 Kg’da şampiyon olarak Milli Takıma seçilen ilk güreşçimiz oldu.

Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonaları milli takımı belirleme müsabakalarında ise ilçemiz Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinin diğer bir güreşcisi  İlhan Aldı 67 kg’da katagorisinde üçüncü oldu ve milli takım forması hakkını kazandı.

Antalya Kemer'de yapılan Milli Takımı belirleme seçmelerinde  Küçük Yıldızlar kategorisinde daha önceki müsabalarda 44 kg’da Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi güreşcilerinden Abdül Baki Doğru da  şampiyonluğunu ilan ederek milli takıma seçilmişti.

Antrenörlüklerini Bünyamin Emik, Mustafa Boylu, Abdullah Aldemir'in yaptıkları Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nin 3 güreşcisi, ilerleyen günlerde Milli Takım  kampına katılarak yapılacak olan Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonaları’nda milli takım formasıyla müsabakalara katılacaklar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis