Milaslı Judoculardan yeni bir başarı

7-11 Ekim Amatör Spor Haftası nedeniyle Datça’da yapılan Judo Turnuvasına katılan Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Judo takımı,  Miniklerde il birincisi oldu. Aynı turnuvada yıldızlar kategorinde de il üçüncülüğü başarısını elde etti.

 Milaslı Judoculardan yeni bir başarı
  • 09 October 2019, Wednesday 15:46

Turnuvaya antrenörleri  Celal Yıldız nezaretinde katılan Milaslı Judoculardan Minikler kategorisinde Dila Yıldız birincilik kürsüne çıkma başarısını gösterdi.

21 sporcu ile Datça Judo Turnuvasına katılan Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Judo Takımı elde ettiği bu başarıyla turnuvada hem il birinciliğini hem de il üçüncülüğü derecelerini alarak ilçemizi başarıyla temsil etti.

Datça’da geçtiğimiz günler içersinde düzenlenen Amatör Spor Haftası Judo Turnuvasında  100’ün üzerinde sporcu müsabakalara katıldı. Milas, Fethiye ve Datça’lı sporcuların yarıştığı Judo Turnuvası’nın başlangıcında ve bitiminde bir konuşma yapan, daha önce ilçemiz Milas’ta da Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Uzmanı olarak görev yapan Datça Gençlik ve Spor Müdürü Reşit Sinan sporculara başarılar dileyerek, müsabakalar sonrasında kupa ve madalyalarını verdi.

Fethiye’den gelen Judo  takımının antrenörlüğünü yine geçtiğimiz yıllar içerisinde ilçemiz Milas’ta Judo antrenörü olarak görev yapan  Yeliz Çatak üstlendi.

Minik Judocularımızı Kutluyoruz

Antrenman ve müsabaka yapacak bir çalışma alanı ile spor salonu bulunmayan Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Judo Takımımızı, elde ettikleri güzel başarılar nedeniyle gazetemiz adına kutluyoruz.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık