Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milasspor kimsenin umurunda değil mi?

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde kurulduğu yıldan bugüne kadar en kötü kulüp yönetimi ile sezonu tamamlayan Yeni Milasspor Futbol Takımının geleceği ile ilgili endişelerini sosyal medya yoluyla dile getiren Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve takımın Amigosu, Şeker lakaplı İbrahim Alır,“Yeni Milasspor’un geleceği kimsenin umurunda değil mi?” dedi.

Milasspor kimsenin umurunda değil mi?

Sosyal Medya yoluyla yaptığı açıklamasında Milaslı futbolseverlere ve yerel yöneticilere seslenen Amigo Şeker, “Tarihin en kötü berbat yönetilme sezonu geçirdiğimiz halde Yeni Milasspor imajının sıfırlandığı bir sezonda başarısızlığın tavan yaptığı bir dönemde, futbolcularımıza söz verilen ödemelerin yapılamadığı sezonda… sanki çok başarılı bir sezonu tamamlamış gibi gitmeyi, bırakmayı, kongre kararı almayı düşünmeyen Ahmet Karabıyık ve yönetimini tüm taraftarlar adına istemiyoruz.

Yeni sezonda yeni bir kulüp başkanı ve güçlü bir yönetimin olmasını ve görev almasını istiyoruz.

Bu ilgisizlikten, sessizlikten yararlanmak ve devam etmek istemek Milasspor tarihinin tükenmesidir. Bu kulüp başkanı ve yönetim ekibiyle ikinci amatör kümeye kadar düşeriz. Yeni sezonda takımda yer alacak oynayacak futbolcuları bulamayız, bir tarihin bitişine çöküşüne tanıklık edersek içimiz sızlamayacak mı? Canımız yanmayacak mı? hepimiz üzülmeyecek miyiz?

Hani Milasspor bir tarihti,hani Milasspor bir markaydı,…

Milasspor sevdalısı herkesi göreve, kulübümüze destek olmaya çağırıyorum, Milasspor bizim olmazsa olmazımızdır ve Milasspor’umuzun olmadığı bir şehir düşünülemez” diyerek,“yeni sezonda kulübün başında güçlü bir başkan ve yönetimini görmek istiyoruz” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık