Milasspor Masterlerda Hedef Şampiyonluk! Rakip Marmaris.

İlçemizin tek Masterler Futbol Takımı Milasspor’da yeni sezonun yeni hedefi Ege Bölgesi Masterler Ligi Şampiyonluğu ve Mayıs Ayında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Masterler Şampiyonasında ilçemizi temsil etmek olarak bir kez daha vurgulandı. Mor Beyazlı Milasspor Masterler Futbol Takımı, lige verilen 1 haftalık bir aradan sonra çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrılarak üst sıralara doğru yükselişe geçti.

Milasspor Masterlerda Hedef Şampiyonluk! Rakip Marmaris.

Güllük Stadyumu’nda oynadığı Bodrumspor maçını 1-0 ve Didimspor maçını 2-1 kazanarak 2 maçta 6 puan alan ilçemiz takımı bu hafta sonu yine Güllük Stadyumu’nda ilimizin bu gruptaki takımlarından biri olan Marmarisspor ile önemli bir lig maçına çıkacak.

Grubunun son ilk yarı karşılaşmasını Foçaspor ile İzmir’de yapacak olan ekibimiz, Foça maçından da Milas’a puan veya puanlarla dönerek ilk yarıyı lider takipçisi olarak sürdürmek istiyor.

Antrenörlüğünü Hasan Ali Arıkan’ın, teknik koordinatörlüğünü Erkan İşli’nin yaptığı Milasspor Masterler Futbol Takımı, geçen sene Ege Bölgesi Ligini üçüncü sırada tamamlayarak Antalya Turnuvasına katılmış ve yarı finale kadar yükselme başarısı göstermişti.

 Maç programı

 15 Aralık Cumartesi Saat 14.00

 Milasspor- Marmarisspor Masterler Maçı

 

 

 

 

,

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık