Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milasspor Masterlerı Galibiyetle Başladı

​​​​​​​Ege Bölgesi Masterler Liginde ilçemizi temsil eden Milasspor Masterler Futbol Takımı ligin ikinci yarısına, deplasmanda aldıkları Menemenpor Masterler maçı galibiyeti ile başladılar.

Milasspor Masterlerı Galibiyetle Başladı

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü İzmir Menemen deplasmanına giden Milasspor Masterler Futbol takımı, başarılı bir oyun sonrasında Ramazan Akkoyun, Kemal Aydeniz ve Hasan Çiftçi’nin golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılarak şampiyonluk yarışında ligin zirvesindeki yerlerini terk etmediler.

Menemenspor maçında takım kaptanı Kemal Aydeniz ile bir de penaltı kaçıran Milaspor takımı aldığı bu galibiyetle, hafta sonu Cumartesi Günü Güllük Sahası’nda Turgutluspor Masterler Takımı ile önemli bir maça çıkacak.

Milasspor Masterler Futbol takımı Koordinatörü Erkan İşli gazetemize yaptığı açıklamada, Milasspor Masterler takımının şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüdüğünü belirterek,“her oynayacağımız maç bizim için önemlidir” dedi.

Erkan İşli, 16 Şubat Cumartesi günü Güllük Stadyumu’nda oynayacakları lig müsabakasına Milaslı tüm futbolseverleri davet ederek, tribün desteği istediğini vurguladı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis