Milas’ta İlk Antrenman

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas’ta İlk Antrenman

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz takımı Yeni Milasspor 31 Ocak Salı günü Süper Amatör Küme Ligi’nin ikinci yarısının ilk antrenmanını Milas Şehir Stadyumunda yaptı.

5 yeni transferi ile uzunca bir aradan sonra yeniden Milas Stadyumunda antrenmana çıkan Yeni Milasspor Takımı, 5 Şubat Pazar günü ligin ikinci haftasında karşılaşacağı grup ikincisi Gümüşlük Gençlikspor maçının da ilk provasını yapmış oldu.

Milas sahasında yapılan ilk antrenmana eksiksiz katılan Yeni Milasspor futbolcuları, teknik sorumlu Cenk Atasoy, antrenör Fatih Özbey nezaretinde 2 saate yakın bir süre çalıştılar.

Kulüp Başkanı Hasan Özmen’in, Genel Kaptan ilhan Çimenci’ninde izlediği antrenmanda futbolcular kısa koşular sonrasında topla çalışmalar yaptılar.

 

Hedef Galibiyet

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilk yarıyı 27 puanla lider olarak kapatan ilçemiz takımı Yeni Milasspor, ligin ikinci yarısındaki lig maçlarını yeniden Milas Stadyumunda oynayacak.

Ligin ilk yarısında futbolcularını Ören’e taşıyan kulüp yöneticileri yaptıkları açıklamada, “Yeni Milasspor artık yeniden kendi evinde ve taraftarlarının önünde şampiyonluk mücadelesine devam edecektir” dediler.

Gümüşlük Gençlikspor ile çok zor ve önemli bir lig maçı oynayacaklarını vurgulayan takımın Teknik Sorumlusu Cenk Atasoy yaptığı açıklamada “Ben, sporcularıma iyi oyun ve galibiyet için güveniyorum” dedi.

Teknik Sorumlu Atasoy, Milaslı futbolseverlerin, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlarının büyük desteği ile Pazar günü sahaya galibiyet için çıkacaklarını vurgulayarak karşılaşma sonrasında sahadan 3 puan ve galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda yollarına devam edeceklerini söyledi.

5 yeni futbolcu transfer ettiklerini söyleyen Cenk Atasoy yeni futbolcuların takıma uyumlarının en kısa sürede sağlanacağını belirtti. Gümüşlük maçının önemini herkesin iyi bildiğini vurgulayan Atasoy Yeni Milasspor’un hedefi BAL Ligi yolundaki Yatağanspor olduğunu söyledi.

 

Yeni Milasspor

Transferleri

1- Batuhan Çelik 1993 doğumlu- İzmir Büyükşehir Belediyespor- Kaleci

2- Alaattin İnan 1993 doğumlu- Yatağanspor- Stoper

3- Nadir Batuhan Saraçoğlugil 1991 doğumlu- Antalya Sanayispor- Forvet

4- İbrahim Karayiğit 1984 doğumlu-İstanbul Sultanbeylispor- Orta saha

5- Yılmaz Yıldırım 1997 doğumlu-Elazığspor- Orta saha

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık