Milli Güreşçi Uysal, Kaymakam Gürel’i Ziyaret Etti

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milli Güreşçi Uysal, Kaymakam Gürel’i Ziyaret Etti

Milas Belediyespor Kulubü’nün güreşçisi, Milas Zabıta Memuru Erkan Uysal geçtiğimiz hafta içinde Polonya’da katıldığı Dünya Vetaranlar Güreş Şampiyonası’nda elde ettiği Dünya Üçüncülüğü başarısı sonrasında ilçemizi geri döndü.

Şampiyon güreşçimiz Uysal, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ile birlikte Milas Kaymakamı Fuat Gürel’i makamında ziyaret ederek katıldığı Polonya Dünya Vetaranlar Güreş Şampiyonası ile ilgili bilgiler verdi.

Şampiyonada grup finaline kadar başarılı güreşler yaptığını belirten güreşçimiz Uysal, grup final maçına kırık parmakla çıktığını ve rakibine yenilerek Dünya Üçüncülüğü unvanını kazandığını söyledi. Hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan güreşçimiz Uysal şampiyon oluncaya kadar güreşe devam edeceğini belirtti.

 

Başarılı güreşçiyi kutladı

Milas Kaymakamı Fuat Gürel, kendisini ziyaret eden güreşçi Uysal’ı Dünya Üçüncülüğü başarısı nedeniyle kutladığını belirterek  “Bu tür şampiyonalarda önemli olan ilçemizi ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ederek ülkemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmaktır” dedi.

Güreşçimiz Erkan Uysal’ı başarısından dolayı kutladığını söylen Kaymakam Gürel yeni güreş şampiyonalarında başarı dileklerini iletti.

Milli takım güreşçimiz Erkan Uysal’a teşekkür eden Kaymakam Fuat Gürel başarılı sporcumuzu ödüllendirerek hediyeler verdi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık