Minik Judocu Bölge 2.’si Oldu

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2023-2024 Okul Sporları Küçükler(Kız - Erkek) Judo Grup Birinciliği Müsabakaları Burdur’da gerçekleşti. Müsabakalarda 28 kilogramda bölge 2.’si olurken, Milas'a Gümüş Madalya ile döndü.

Minik Judocu Bölge 2.’si Oldu

9 ilden 184 öğrencinin katıldığı Küçükler Kız-Erkek Judo Grup Birinciliği Müsabakalarında dereceye girenler ödüllendirildi

Muğla Judo Takımı içinde yer alan yıldız sporcu Ece Kurtuluş, Burdur’da düzenlenen Küçükler (Kız - Erkek) Judo Grup Birinciliği Müsabakalarında önce İzmirli sonra Antalyalı, son olarak yine Antalyalı rakiplerini bir bir yendi.

Burdur Bölge Judo Şampiyonasında şampiyonluk müsabakasında Konyalı rakibiyle karşılaşan Sakarya Ortaokulu öğrencisi Milas'ın sporcu Ece Kurtuluş, rakibiyle iyi mücadele etmesine rağmen rakibine yenildi.

Ege Bölgesi Judo Şampiyonası’nda Ɓölge 2. olan sporcu Kurtuluş bu başarısıyla Nisan’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Milas'ı ve Muğla'yı temsil etme hakkını kazandı.

Başarılı sporcuyu kutlayan Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, “Burdur'da yapılan Judo Bölge Şampiyonasında bölge ikincisi olan ve gümüş madalya kazanan sporcusu Ece Kurtuluş'u, Milas adına Muğla takımında yer alan sporcuları Ali Karaoğlu, İlayda Bozdağ, Kineem  Kaanaslan ve antrenör Çiğdem Koçanalı'yı kutluyorum. Ayrıca Nisan ayında Afyonkarahisar 'da yapılacak okullararası Türkiye şampiyonasında sporcumuza başarılar dileriz.” dedi.

Sporcu Ece Kurtuluş'a başarılarının devamını dileyen Uslu, judo sporunda son dönemlerde gelen başarılardan mutluluk duyduklarını belirterek, Milas'ın tanıtımı adına oldukça güzel olduğunu da dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık