Morpedal Üyeleri çöp  topladılar

Muğla'nın Bisiklet sporundaki öncüsü Morpedal Kadın Bisiklet Derneği üyeleri geçtiğimiz hafta içersinde Muğla ormanları kenarında, yerlerdeki çöpleri toplayarak ‘temiz bir çevre için herşey yapılır’ dediler.

Morpedal Üyeleri çöp  topladılar
  • 17 August 2021, Tuesday 11:29

26-29 Ağustos tarihleri arasındaki geleneksel olarak yaptıkları Bisiklet Şenliği hazırlıkları içerisinde olan Morpedal Kadın Bisiklet Derneği üyeleri, 4.cüsünü gerçekleştirecekleri Bisiklet Şenliği ile ilgili yoğun bir çalışma içersindeyken bile çevre sağlığı ve temizliği için üstlerine düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getiriyorlar.

Geçtiğimiz hafta içersinde Muğla'da toplanıp yola çıkan Morpedal Kadın Bisiklet Derneği üyeleri yine anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Dernek Başkanı Yasemin Duygulu nezaretinde bir grup Morpedal üyeleri bisikletleriyle birlikte Muğla ormanlarından çöp topladılar.

Dernek Başkanı Yasemin Duygulu sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada Muğla'da Ağustos ayı sonunda gerçekleştirecekleri geleneksel kadın bisiklet şenliğinin güvenli ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için büýük bir çalışma içersinde olduklarını vurgulayarak, “şenliğimize gelecek konuklarımızı rahat ettirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yasemin Duygulu, “şenlik çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürse de sosyal alanlarda Morpedal Kadın Bisiklet Derneği üyeleri, üzerine düşen görevleri yapmaktan asla çekinmediler ve çekinmeyeceklerdir” diyerek, “ormanlarımızın çevre temizliği bu anlamda yapılacak işlerimiz arasındaydı ve bizler de bu çevre temizliğini yaparak kentimiz ve ormanlarımızın temizliğine dikkat çekmeye çalıştık” dedi.

Dernek Başkanı Yasemin Duygulu, insanların çevreye karşı daha dikkatli ve duyarlı olmalarını istediğini belirtererek, Morpedal Kadın Bisiklet Derneği olarak çevre temizliği ile ilgili etkinliklerine devam edeceklerini  söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık