Muğla 1.Amatör Küme Ligi Başlıyor

2023-2024 spor sezonu Muğla 1. Amatör Küme Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala son hazırlık maçları yapıldı. 28-29 Ekim’de yapılacak maçlar ile Muğla 1. Amatör Küme Ligi başlamış olacak.

Muğla 1.Amatör Küme Ligi Başlıyor
  • 24 October 2023, Tuesday 16:21

İlçemizi Muğla 1. Amatör Küme Ligi A gurubunda Sar Yapı Milas Dörtyolspor, Güllük Belediyespor, B grubunda ise Kıyıkışlacık İasos Spor ile Boğaziçi Bargilyaspor temsil edecek.

İlçemiz temsilcilerinde Sar Yapı Milas Dörtyolspor, Muğla İdmanyurdu ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazanırken, Kıyıkışlacık İasos Spor ise Karaova Spor takımını 5-0 yendi.

SAR YAPI MİLAS DÖRTYOLSPOR HAZIRLIK MAÇINI 3-1 KAZANDI

Antrenörlüğü Mustafa İçöz'ün yaptığı Sar Yapı Milas Dörtyolspor son hazırlık maçını Muğla'da Muğla İdmanyurdu ile yaptı. Maçı 3-1 kazanan ilçemiz takımının gollerini Melih, Muhammet Yalçın ve Sabahattin Karakuş kaydetti. Dörtyolspor bu karşılaşma ile yaptığı 7 hazırlık maçının 5’ini kazanırken, lige hazır olduğunu da gösterdi.

Maçı değerlendiren yönetim kurulu üyeleri, “Dostane şekilde geçen maçta takımımız daha etkiliydi. En az 7 net pozisyon bulduk ancak 3’ünü gole çevirebildik. Maç sonu bizi ağırlayan Muğla İdmanyurdu Yönetim Kurulu üyelerine de misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.” dediler.

A grubunda yer alan Sar Yapı Milas Dörtyolspor’un rakipleri ilçemizin bir diğer temsilcisi Güllük Belediyespor, Bodrum Yalı Gençlikspor, Bodrum Göltürkbükü, Turgutreis ve Karaova Spor.

Sar Yapı Milas Dörtyolspor, 28 Ekim Cumartesi günü ilk maçını evinde saat 15’te Bodrum Yalı Gençlikspor ile yapacak.  

KIYIKIŞLACIK İASOS SPOR HAZILIK MAÇINI 5-0 KAZANDI

Muğla 1. Amatör Küme B grubu ilçemiz temsilcisi Kıyıkışlacık İasos Spor ile A grubu temsilcisi Karaova Spor takımları Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçın kazananı 5-0’lık skorla Kıyıkışlacık İasos Spor oldu.

Hazırlık müsabakasını spor muhabiri Hüseyin Açar, Muhammet Kılıç, Yunus Emre Selteş üçlüsü yönetti.

Antrenörlüğünü Cenk Atasoy'un yaptığı Kıyıkışlacık İasos Spor takımı,  5-0 üstünlüğü ile sona eren maçın gollerini; Erdem (1), Mehmet Fudeyil (3),  Can (1) kaydetti.

29 Ekim Pazar günü saat 15’te Datça Belediyespor'la Milas’ta ilk maçına çıkacak olan geçen senenin 2. Amatör Lig grup şampiyonu Kıyıkışlacık İasos Spor, 2023-2024 futbol sezonu öncesi yaptığı 4 hazırlık maçının 3’ünü kazandı.

Kıyıkışlacık İasos Spor’un grubundaki rakipleri, bu gruptaki diğer temsilcisi Boğaziçi Bargilyaspor, Muğla İdmanyurdu, Marmarisgücü, Yerkesikspor ve Datça Belediyespor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık