Muğla’daki okul ve spor yatırımlarına destek Sözü

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Muğla’daki okul ve spor yatırımlarına destek Sözü

Marmaris’teki Dünya Ralli Şampiyonası için Muğla’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Muğla’daki okul ve spor yatırımlarına destek sözü verdi.

Marmaris’te Muğla Valisi Esengül Civelek, AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve ilçe protokolünce karşılanan Kasapoğlu, Turban Grand Yazıcı Otel’de görüşmeler gerçekleştirdi. Burada milletvekilleri Demir ve Gökcan’ın Muğla genelindeki okul ve spor yatırımlarıyla ilgili taleplerini not alan Kasapoğlu, Muğla’daki spor tesisleri ve Fetullahçı Terör Örgütünden kamuya aktarılan Milas’taki Şehit Murat İnci İmam Hatip Spor Lisesi spor salonunun tamamlanması için ödenek ayrılması sözü verdi. Kasapoğlu ayrıca, kendisiyle görüşen Muğlaspor Başkanı Erol Kapiz’e, kulüp için maddi destek sağlanacağını söyledi.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Demir ve Gökcan, Bakan Kasapoğlu’na Muğla’da yapımı planlanan gençlik ve spor yatırımlarını aktardıklarını, bütün yatırımlarla ilgili destek sözü aldıklarını kaydetti. AK Parti milletvekilleri olarak özellikle gençlik ve spor alanındakilerle birlikte tüm yatırımların takipçisi olmaya devam edeceklerini belirten Demir ve Gökcan, daha sonra Bakan Kasapoğlu’yla birlikte ödül törenini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği Rally Turkey WRC Dünya Ralli Şampiyonası’nın açılış startını verdi.

22 ülkeden 68 otomobil ve 136 sporcunun katılımına sahne olan ralli şampiyonası, 16 Eylül Pazar günü sona erecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık