Muğlaspor transferlere başladı

Yeni sezon hazırlıklarına hafta içinde başlayacak olan 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor, kadrosunu 24 yaşındaki defans oyuncusu Güray Fırat ile güçlendirdi.

Muğlaspor transferlere başladı

Muğlaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. İç ve dış transferde çok sayıda futbolcu ile görüşen yeşil beyazlı kulüp son olarak Bayrampaşaspor’da forma giyen 24 yaşındaki stoper Güray Fırat ile sözleşme imzaladı.
Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, Başkan Vekili Tahir Ünsal, İdari As Başkan Hüseyin Nizamoğlu ve Sportif Direktör Abdullah Eskihisarlı’nın katıldığı törenle kendisini Muğlasporlu yapan imzayı atan genç oyuncu, Muğlaspor camiasını yakından bildiğini ve yeşil beyazlı kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Güray Fırat takımın başarısı için çok çalışacaklarını kaydetti.
Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz de atılan imzanın her iki taraf için de hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Kapiz transferde çok titiz davrandıklarını ifade ederek, iç ve dış transferde çok sayıda futbolcu ile irtibat halinde olduklarını kaydetti.
Futbola 2008 yılında Kayserispor’da başlayan Güray Fırat, bu kulübün altyapısında 6 yıl forma giydikten sonra, 2015 yılında yine Kayserispor’da profesyonel oldu. Ligde son üç sezondur İstanbul temsilcisi Bayrampaşaspor’da forma giyen genç futbolcu, bir şampiyonluk sevinci yaşarken, bir kez de play-off heyecanı yaşadı. Bugüne kadar 3. Lig’de 60, 2. Lig’de de 20 maçta forma giyen Güray Fırat, Türkiye Kupasında da 5 maçta mücadele etti.

Muğlaspor ayrıca Yunus Emre Genç ve Sami Can Özkan isimli futbolcuları da kadrosuna aldı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık