Müsabakada puanları paylaştılar

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Müsabakada puanları paylaştılar

Maçın Hakemi: Ali Kaytan

Yer: Ula Spor Park Halı Sahası

Milas Muhasebecileri: Mehmet Çayırlı, Ahmet Akbaş, Mustafa Gümüşkaya, Cüneyt Hafız, Emrah Mergen, Emre Polat, Eray Özdemir

Yedekler: Hakan Gürler, Bilal Yıldız, Ömer Durak, Sertel Özen, Yavuz Doğru

Antrenör: Servet Evren

Bodrum Muhasebecileri: Ercan Çapın, M. Özgür Anıl, Evren Öztürk, Serkan İlhan, Süleyman Ural, Tuna Akıncı, Serkan Gürsoy

Yedekler: Ali Han Kırlı

Antrenör: Ali Han Kırlı

Ula Spor Park Sahası’nda oynanan Serbest Muhasebeci Mehmet Başpınarlı Halı Saha Futbol Turnuvası’nın üçüncü hafta maçında ilçemiz takımı Milas Muhasebecileri rakipleri Bodrum Muhasebecileri ile 1 - 1 berabere kaldı.

İlk maçlarında Ortaca takımını 3 - 0 ile geçen ilçemiz ekibi turnuvanın güçlü takımlarından Bodrum karşısında ilk dakikalarda tutuk bir oyun çıkardı. Milas takımının kalecisi Mehmet Çayırlı ilk on dakika da harika kurtarışlara imza atarak takımının moralini yükseltti.

Maçın henüz başlarında iki net gol kurtarışı yapan Mehmet Çayırlı kalesinde devleşti. Yıllar sonra tekrar futbola ve kaleciliğe dönen Çayırlı genç kalecilere kalecilik örneği verdi.

Bodrum maçın onuncu dakikasında golü buldu. Gelişen bir Bodrum atağında Özgür ceza sahası içinden vurdu kaleci Çayırlı topun kaleye gitmesine engel oldu ancak dönen topa bir kez daha vuran Özgür takımını 1- 0 öne geçirdi.

Gol sonrası toparlanan Milas ekibi özellikle Emre Polat - Cüneyt Hafız ikilisi ile gol pozisyonlarına girmeye başladı. Dakika 18’de Emre Polat asistliği ile kaleci ile karşı karşıya kalan Cüneyt Hafız golcülüğünü konuşturarak maçta 1 – 1’lik beraberliği sağladı.

Dakika 20. Emre pas Cüneyt vurdu top direkten oyuna döndü Milas adına net gol kaçtı.

Dakika 22. Bu kez Bodrum Süleyman ile gole çok yaklaştı. Süleyman ceza sahası dışından vurdu top yine direğe çarparak oyuna geri döndü.

İlk yarı 1-1 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takım gol için rakip kaleye yüklendi. Dengeli geçen bir ikinci yarı sonrası her iki takım adına kaçan goller ve Milas kalecisi Mehmet Çayırlı’nın kurtarışları maça damgasını vurdu ve karşılaşma başladığı gibi beraberlikle sonuçlandı ve her iki takımda 1’er puanla sahadan ayrıldılar.

Milaslı Muhasebecilerin Futbol Takımına maç öncesi taktikler veren Antrenör Servet Evren maç sırasında da devamlı taktikler vererek maçın mağlubiyetten beraberliğe taşınmasında pay sahibi oldu.

İlçemiz ekibi Muğla Futbol Turnuvasında son üç dönemin şampiyonu olarak başladığı yeni sezon turnuvasında da başarılı oyunu ile turnuvanın şampiyonluktaki en büyük adayı olduğunu gösterdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık