Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Öğretmenler arası voleybol turnuvası sona erdi

​​​​​​​24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğretmenler arası voleybol turnuvası Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde yapılan final maçları ile sona erdi.

Öğretmenler arası voleybol turnuvası sona erdi
  • 28 November 2022, Monday 9:25

7 Kasım 2022 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın’ın kura atışı ile başlayan voleybol turnuvasına Milas’tan on takım katıldı. İki hafta süren müsabakalar, öğretmenler Mustafa Emekli, Ümit Demir, Tuncay İn ve Halim Başkonuş tarafından yönetildi. İki grup halinde düzenlenen müsabakalar 24 Kasım Perşembe günü oynanan final maçları ile sona erdi.

Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan üçüncülük maçında 3-2 maç skoru ile kazanan takım Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Milas Anadolu Lisesi ve Sakarya Ortaokulu ise şampiyonluk için yarıştı. Müsabakayı 3-0 maç skoru ile Sakarya Ortaokulu kazanarak şampiyon oldu.

Turnuva şampiyonu olan Sakarya Ortaokulu’na ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın tarafından takdim edildi. Turnuva ikincisi Milas Anadolu Lisesi’ne ödülünü Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu takdim ederken, üçüncü olan Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ise Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar tarafından verdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis