Okul Sporları Voleybol Maçları İle Başladı

​​​​​​​2023-2024 spor sezonu okul sporlarında ilk mücadeleler voleybolda başladı. Bugün genç kızlar voleybol müsabakaları ile başlayan karşılaşmalarda Milas Anadolu Lisesi-Özge Koleji Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Özge Koleji 3-0 kazandı.

Okul Sporları Voleybol Maçları İle Başladı
  • 09 October 2023, Monday 16:46

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılan okul sporlarında gruplarında Milas şampiyonu olacak takımlar Milas'ı Muğla temsilciliği maçlarında temsil edecek.

Çok az taraftar gurubunun takip ettiği müsabakayı Milas Özge Koleji Anadolu Lisesi takımı ilk setini 13-25, ikinci setini 13-25, üçüncü seti de 16-25 kazanarak turnuvanın ilk maçında üç puan aldı.

Milas Özge Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Eray Akay, “Okulumuz geçen senenin de şampiyonuydu. Bu sene de hedefimiz Milas’ta şampiyon olmak. Ardından Milas’ı Muğla’da temsil edip, başarımızı daha da ileriye taşımak istiyoruz.” dedi.

Milas'ı Muğla'da temsil edecek olan okul takımlarının belirleneceği spor müsabakaları Milas Atatürk Spor Kompleksinde, 9 Ekim 2023 Pazartesi günü liseler grubu voleybol karşılaşması ile başladı.

Genç kızlar kategorisinde voleybol maçlarına 3 lise takımı katılıyor. Bu yıl yapılacak olan genç kızlar okul sporlarında özellikle voleybol branşında katılımın az olması üzdü.

Milas Anadolu Lisesi, Milas Özel Özge Koleji Anadolu Lisesi ve Milas Gürel Lok Sağlık Meslek Lisesi voleybol takımlarının mücadele edeceği müsabakalar sonrasında, lise grubu erkekler ve küçükler ile yıldızlar voleybol maçları da yine Milas Atatürk Spor Kompleksi Salonunda Ekim ayı içinde yapılacak.

Okul maçlarında diğer karşılaşmalar şu şekilde;

11 Ekim Çarşamba

Saat 09.30

Gürel Lök Sağlık Meslek Lisesi-Anadolu Lisesi

12 Ekim Perşembe

Saat 09.30

Özge Koleji-Güler Lök Sağlık Meslek Lisesi

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık