Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Önce İstanbul sonra Antalya

SPORCUMUZ 2 ŞAMPİYONADA İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEK

Önce İstanbul sonra Antalya

2018-2019 Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olarak ilçemiz Milas’ı başarıyla temsil eden sporcumuz Sercan Günay, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 4-8 Mart tarihleri arasında İstanbul Pendik’te Regleman Otel’de düzenlenecek olan Özer Baysaling Şampiyonasında ilçemizi temsil edecek.
Milli Takıma seçilecek sporcuların da belirleneceği şampiyonaya uzun süredir hazırlanan ilçemiz sporcusu Sercan Günay, Klasik Vücut geliştirme sıkletinde 8 Mart Pazar günü podyuma çıkarak Milas’ı temsil edecek.
Bu şampiyona sonrasında Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu ile IFBB organizasyonunda 3-6 Nisan tarihlerinde Antalya Asteria Kremlin Palace Otelde düzenlenecek Rafael Santonja Cup Şampiyonasında da yarışacak olan Vücut Geliştirme Sporcusu Sercan Günay, bu iki şampiyona için hazırlıklarını tamamladı.
İlçemizi Vücut Geliştirme Şampiyonasında temsil edecek olan sporcumuz Sercan Günay gazetemize yaptığı açıklamada, İstanbul’da yapılacak olan şampiyonaya gitmesinde kendisine destek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, Karabulut Veteriner Kliniğine, Kabaklar İnşaat’a, Fizyo Elit Sağlık Merkezi’ne, Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim’e, Milas Gıda Yapanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin’e, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer’e ve Güler Aile Kasabı Yılmaz Güler’e teşekkür ettiğini belirterek, önce İstanbul şampiyonasında, sonrasında Nisan ayı başında Antalya şampiyonasında şampiyonluk için yarışacağını söyledi.
Hedefinin Milli Takım forması giymek olduğunu belirten sporcumuz Sercan Günay, uzun yıllardır Vücut Geliştirme sporuyla ilgilendiğini vurgulayarak bu sporu yapacak genç sporculara da çok çalışma, sabır ve disiplinli olmanın önemini belirtti.
İlçemiz Milas’ı önce İstanbul sonrasında ise Nisan ayı içersinde Antalya’daki Vücut Geliştirme Şampiyonasında temsil edecek olan sporcumuz Sercan Günay’a gazetemiz adına yarışmalarda başarılar diliyoruz.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis