Otomobiller sergilenmeye başladı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Otomobiller sergilenmeye başladı

İlçemizin güzide spor kulüplerinden biri olan Yeni Milasspor, önümüzdeki günlerde yıkılacak olan spor tesislerini yenilemek adına ve yeni sezonda Muğla Liglerinde mücadelesini en iyi şekilde sürdürebilmek için bu yıl ilk kez bir otomobil çekilişi ile 2 Fiat Egea Otomobil çekilişi ile sporseverlerden destek bekliyor.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve ligi ikinci sırada tamamlayan Yeni Milasspor yeni sezonda hem alt yapısındaki genç oyuncuları hem de Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadelesini başarılı şekilde yapabilmek için maddi açıdan güçlü bir şekilde yeni sezona girmek istiyor.

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, Milaslı tüm sporseverlerden 2 otomobil hediye çekilişlerine destek olmalarını isteyerek, 2 Fiat Egea Otomobillin Milas Pomelon’da sergilenmeye başladığını söyledi.

Başkan Özmen “gönül isterdi ki yönetimimizin ilk yılında şampiyonluk ipini göğüsleyelim” diyerek kaçan şampiyonluk için çok üzüldüğünü belirtti ve yeni sezonda hem alt yapıda hem de Süper Amatör’de başarılı bir yıl geçireceklerini vurguladı.

Yeni Milasspor Kulübü’nün Milas’ın spor kulübü olduğunu vurgulayan Başkan Özmen, gelecek başarı için yapılacak çalışmaların birlik ve beraberlik içinde yürütülmesi gerektiğini söyleyerek Eylül ayı içinde yapılacak olan otomobil çekilişinde bilet alarak Yeni Milasspor’a destek olanlara teşekkür etti.

Ramazan Bayramı nedeniyle Milaslı tüm sporseverlerin bayramını da kutlayan Başkan Özmen, “umut ediyorum ki yeni sezonda Yeni Milasspor için her şey çok güzel olacaktır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık