Ovakışlacık Spor farklı skorla kazanmasını bildi

An itibariyle Ovakışlacık mahallesi futbol sahasında oynanmakta olan mahalleler arası futbol turnuvaları geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günleri oynanmaya devam etti.

Ovakışlacık Spor farklı skorla kazanmasını bildi

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ovakışlacık sahasında oynanan mahalleler arası futbol turnuvasında güçlü oyunculara sahip olan Milas Ovakışlacık Spor iyi futbol oynayan Çandır Spor maçı bol gollü geçti. Müsabakayı Ovakışlacık Spor takımı farklı skorla kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Çekişmeli geçen, seyredenlere büyük keyif veren müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden klasman hakemi Umut Yalçınkaya, Semih Türköz, Burak Tezkel üçlüsü yönetti.

Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:

Ovakışlacık Spor; Bertan Beyhan (kaleci), Ozan Ataman, Suat Yüksel, Muhammet Kılıç, Fahri Karaman, Batuhan Kara, Burak Bayar, Yasin Yeşilkın, Fatih Toker, Süleyman Kıratlı, Mehmet Karaköy,

Çandır Spor; Onur Asmalı (kaleci), Necati Şener, Mustafa Ceptuğ, Baran Dinç, Gürkan Dündar, Muhammet Emkaya, İbrahim Eray, İlhami Kurt Boğan, Hüseyin Şanlı, Atakan Soy, Fedai Yener.

Güçlü kadrolara sahip olan her iki takım bu müsabakaya iyi başladı. Maçın 5.dakikasında Milas Gençlik Spor takımında süper mahalli ligde çok genç yaşına rağmen forma giyen Fatih Toker ceza sahası içerisinde şık bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Maçın 12.dakikasında Ovakışlacık Sporlu Mehmet Şifo düzgün bir vuruşla skoru 2-0 yapan golü kaydetti.

 

Maçın 19. dakikasında Ovakışlacık Sporlu Yasin, ceza sahası dışından mükemmel bir şutla skoru 3-0 yapan golü kaydetti.

Maçın 29. dakikasında Çandır Sporlu Atakan Can, şık bir gole imza attı. Dakikalar 43’ü gösterdiğinde Baran Dinç penaltı vuruşundan skoru 3-2 yapan golü kaydetti. Böylece ilk yarı karşılıklı atılan gollerle Ovakışlacık Spor takımı devreyi 3-2 üstün kapattı.

İkinci yarıya tempolu oyunla başlayan Ovakışlacık Spor oyunu rakip yarı alana yıkarak baskı kurmaya başladı. İstediği gibi oyunu rölantiye aldı.

Maçın 61. dakikasında Ovakışlacık Sporlu Yasin sahalarda çok az görülen şık bir gole imza atarak skoru 4-2 yapan golü kaydetti.

Oyunun 69. dakikasında Çandır Sporlu Atakan’ın gollük vuruşunu Ovakışlacık Spor takımı kalecisi Bertan iyi yer tutarak önledi.

Maçın 70. dakikasında oyuna dahil olan Yiğit Han, ceza sahasına kadar topu sürüp, 5 oyuncuyu ekarte ederek skoru 5-2 yapan golü kaydetti. Maçın son dakikasında Yiğit Han ceza sahası içerisinde sahip olduğu topu plase bir vuruşla ağlara gönderdi. Skoru 6-2 yapan golü kaydetti. Müsabakada her iki takımda yer alan futbolcular gösterdikleri performans ile herkesin beğenisini kazanmayı bildiler. Müsabakayı, Tertip Komitesi Başkanı Ovakışlacık Mahallesi Muhtarı Erdal Gökhan ve komite üyeleri yerinde takip etti.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık