Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Özge Koleji’nden 2 Şampiyonluk geldi. Gençlerde Şampiyon Özge Koleji !

Lise grubu gençler basketbol kategorisinde oynadığı 3 maçı da kazanan Özge Koleji Basketbol Takımı, ilçe şampiyonu oldu.

Özge Koleji’nden 2 Şampiyonluk geldi.  Gençlerde Şampiyon Özge Koleji !

Tek grupta 4 takımın katıldığı ilçe birinciliği müsabakalarında Şampiyon Özge Koleji ile birlikte İMİ Koleji, Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi ve Anadolu Lisesi Basketbol Takımları turnuvaya katıldılar.

İlçe şampiyonu olan Özge Koleji Basketbol Takımı, turnuvada önce İmi Koleji’ni 81-13, ikinci maçında Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi’ni 51-32 ve son maçında da sahaya çıkmayan Anadolu Lisesini hükmen yendi.

Milas şampiyonası maçlarında 3 rakibini geride bırakarak Şampiyon olan Milas Özge Koleji Basketbol Takımı, önümüzdeki ay Muğla’da Gençler Basketbol İl temsilciliği Play Off karşılaşmalarında Milas’ı temsil edecek.

 Yıldızlar Basketbol Maçları

 Yıldızlarında Şampiyonu Özge Koleji

4 Ortaokul yıldız basketbol takımın katıldığı Milas Şampiyonluğu maçları Spor Salonunda hafta içinde yapılan karşılaşmalarla tamamlandı.

Özge Orta Okulu, İmi Orta Okulu, merkez Orta Okulu ve Sakarya Orta Okulu Basketbol takımlarının katıldıkları ilçe temsilciliği müsabakaları sonunda Özge Koleji Orta Okulu, yıldızlarda da şampiyon oldu.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık