Pascal Nouma hayranlarıyla buluştu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Pascal Nouma hayranlarıyla buluştu

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Pascal Nouma Milas Pomelan AVM’de açılan Hummel Mağazası’nın ilk gününde Milaslı hayranları ile buluşarak imzalı fotoğraflarını dağıttı.

Milas Hummel Mağazası tarafından Milas’a getirilen ve imza günüyle sevenleriyle buluşan Beşiktaş’ın Fransız eski futbolcusu Pascal Nouma yaptığı sempatik hareketlerle taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Cumartesi günü saat 15’te Milas Pomelon AVM de Hummel’ın açılışı nedeniyle Milas’a gelen ve sevenleriyle buluşan Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma’ya firma sahibi tarafından Yeni Milasspor atkısı da hediye edildi.

Bir süre hayranlarına imzalı resimlerini dağıtan Pascal Nouma hayranlarıyla sohbet ederek Milaslı Beşiktaşlıların gönüllerini kazandı.

Pascal Nouma Kimdir?

1972 Fransa doğumlu futbolcu Pascal Nouma 2000 - 2001 sezonda Türkiye’ye gelerek Beşiktaş’ın formasını giydi. Beşiktaş’ın 100. yıl şampiyonluğunda pay sahibi olan Pascal Nouma 2001 - 2002 sezonunda Fransa’ya geri dönerek Marsilya takımında forma giydi.

2002 - 2003 sezonunda ikinci kez Beşiktaş’a geri dönen Fransız futbolcu Türkiye ve Beşiktaş’ta en kötü dönemini yaşadı. 2003 sezonunda Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde attığı gol sonrasında tribünlere yaptığı hareket sonrasında Türk spor kamuoyundan büyük tepki gördü ve federasyon tarafından 7 ay ceza aldı.

2004 - 2005 sezonunda İskoç takımı Livingston’a transfer olan Pascal Nouma bu takımla sadece 2 maç oynadı ve futbolu bıraktı.

Futbolu bıraktıktan sonra Türkiye ile bağlarını koparmayan Pascal Nouma 2012 yılında Beşiktaş kongre üyesi oldu.

Türkiye’de çeşitli sinema filmlerinde dizilerde oynayan Pascal Nouma, Survivor’da yarıştı. Türkiye’de Beşiktaş’ta oynadığı 2 sezonda topladığı kötü puanlarla Türkiye’ye gelmiş en agresif yabancı futbolcular arasında yer aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık