Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Pazar günü grup şampiyonu belli olacak

Yıldız Erkeklerde Şampiyonluk için mücadele eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı şampiyonluk için Pazar gününü bekliyor.

Pazar günü grup şampiyonu belli olacak

Yıldız Erkekler grubunda oynadığı 3 grup maçından 2’sini kazanıp 1’ni kaybeden ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor, antrenörleri Mustafa Arıkan nezaretinde hafta sonu oynayacağı 2 karşılaşmanın antrenmanlarını Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde yapıyor.

Muğla Yıldız Erkekler grup maçlarında Fethiye Voleybol’u deplasmanda 3-0 yenen ilçemiz ekibi, ikinci maçında Bodrum Yarımadaspor’u da Milas’ta 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli galibiyetler aldı. Ligde geçen hafta sonu oynadığı maçta Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde Fethiye Sosyal Aile ve Çalışma Bakanlığı Voleybol Takımı karşısında 2-0 galipken maçı 3-2 kaybeden ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor, hafta sonu önce Cumartesi günü Milas’ta Fethiye Voleybolla, Pazar günü ise deplasmanda Fethiye Sosyal Aile ve Çalışma Bakanlığı ile yapacak.

Şampiyonluğun kaderi Fethiye’de

Muğla Yıldız Erkekler Voleybol grubunda 24 Mart Pazar günü Fethiye deplasmanına gidecek olan Milas Belediyespor oynayacağı Fethiye Sosyal Aile ve Çalışma Bakanlığı Voleybol Takımı karşılaşmasını kazanırsa lig şampiyonu olarak adını Muğla Yıldız Erkekler Voleybol Play Off finaline yazdıracak.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis