Plaj Voleybolunda Türkiye ikincisi oldular

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da düzenlenen Plaj Voleybolu’nda ilçemizi temsil eden sporcularımız Selene Baysal ve Karya Emre, Antalya ekibi ile yaptıkları şampiyonluk maçını kaybettiler ve Türkiye İkincisi oldular.

Plaj Voleybolunda Türkiye ikincisi oldular

Akdeniz Şampiyonası Plaj Voleybol Şampiyonasında U14 kategorisinde şampiyonaya katılan takımımız sporcuları Özge Koleji 7. Sınıf öğrencisi Selene Baysal ve Sakarya Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Karya Emre, grup karşılaşmalarındaki iyi oyunlarıyla, Antalya turnuvasında ilçemizi başarıyla temsil ettiler.

Final karşılaşmasında karşılaştıklarıAntalya takımı sporcularını sıralama maçında yenen ilçemiz sporcuları, bu kez final maçında yenilerek, Milas’a Türkiye İkinciliği ile döndüler.

Milas Özge Koleji Spor Kulübü’nde voleybol oynayan iki sporcumuzun aldığı bu başarılı sonuçla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan sporcuların ve kulübün antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Evren Keskin, Antalya Şampiyonası’nda alınan bu sonucun önemli olduğunu vurgulayarak,“ilçemiz Milas’ı başarıyla temsil eden sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Antrenör Kemal Evren Keskin, daha önce 2 kez bu turnuvalarda yer aldıklarını da belirterek,“önce 8. sonrasında 5. Olduk, şimdide Türkiye İkinciliğimiz var, katıldığımız her turnuva bizim için bir tecrübe oluyor; hedefimiz Milas’a şampiyonluk getirmektir” açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık